23-11-2018

Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη: 60 χρόνια επιτυχημένων Διεθνών Συνεδρίων

 Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα, οι οποίες βρίσκονται σε Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα, και καταμετρούν περισσότερα απο 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία, καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες, που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού, σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στα συνέδρια που διοργανώνονται στις αίθουσές του, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Συνολικά, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, διαθέτει 69 αίθουσες, 12 στο Acropolis, 25 στο Caravel, 6 στο Apollon, 12 στο Meteora, 4 στο Corfu και 10 στο Larissa. Η χωρητικότητα διαφέρει από μία αίθουσα συναντήσεων 58 τ.μ, σε συνεδριακή αίθουσα 190 τ.μ και φτάνει τα 4.000 τ.μ για τη φιλοξενία μεγάλων συνεδρίων και εκδηλώσεων. Ενδεικτικά μόνο το Divani Apollon Palace & Thalasso, που αποτελεί τον ηγέτη του συνεδριακού τουρισμού, διαθέτει αίθουσες συνολικού μεγέθους 27.000 τ.μ.!

Οι τεχνολογικές ανάγκες κάθε συνεδρίου ή εκδήλωσης διαφέρουν, για αυτό το λόγο και ο Όμιλος Διβάνη συνεργάζεται με καινοτόμες και αξιόπιστες εταιρείες τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εταιρειών που τα επιλέγουν για το συνέδριο ή την εκδήλωσή τους.

Ταυτόχρονα όμως, διαθέτει και ειδική ομάδα με εξειδίκευση στην τεχνολογία, που βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να λύσει οποιοδήποτε τεχνολογικό πρόβλημα προκύψει και φυσικά μεριμνά για όλες τις απαραίτητες παροχές και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Γαστρονομία και Catering
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, διαθέτει κορυφαίας ποιότητας εστιατόρια, τα οποία με την ομάδα των σεφ μας, φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά τη γαστρονομία κάθε συνεδρίου. Παραδοσιακές, αλλά και διεθνείς γεύσεις, συνδυάζονται για να εντυπωσιάσουν και τον κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οι πελάτες έχουν επιλογή από μία τεράστια ποικιλία σε Buffet & Menu, σε συνεργασία, με την εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος Banquet.

Υπηρεσίες συνεδρίων
Ο Όμιλος Διβάνη παρέχει όλες τις πιθανές υπηρεσίες για να καλύψει όλες τις ανάγκες του πελάτη. Πρόσφατα έχουν διοργανωθεί στις δομές του μεγάλα παγκόσμια συνέδρια, όπως το Mediterranean Resort &Hotel Real Estate Forum, αλλά και συνέδρια του Economist, όπως επίσης και τα World Travel Awards.

Παράλληλα, πρόσφατα και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού business κοινού, αλλά και έπειτα από μελέτη των τάσεων στον σύγχρονο ξενοδοχειακό συνεδριακό χάρτη, ο Όμιλος Διβάνη λάνσαρε τα DivineYou Corporate Meetings, τις Εταιρικές Συναντήσεις δηλαδή, με επίκεντρο την Ευεξία.

To Divani Apollon Palace & Thalasso, μέλος των Leading Hotels of the World, πιστό εδώ και χρόνια στην φιλοσοφία της απόλυτης ευεξίας, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι εταιρικές συναντήσεις και τα συνέδρια, πρωτοπορώντας και επενδύοντας στο ειδικό πρόγραμμα DivineYou Corporate Meetings.

Το πρόγραμμα DivineYou Corporate Meetings είναι καινοτόμο και πρωτοποριακό, καθώς ενσωματώνει τη wellness φιλοσοφία σε κάθε πτυχή της συνάντησης ή του συνεδρίου, με εξειδικευμένες τεχνικές ενδυνάμωσης της ομαδικότητας, ασκήσεις διαλογισμού και χαλάρωσης, θεραπείες spa και one-to-one συναντήσεις με την επιστημονική μας ομάδα. Είναι σχεδιασμένο να ενισχύει και να ενεργοποιεί συναντήσεις και συνέδρια με δημιουργικές λύσεις, βασισμένες σε 4 βασικούς πυλώνες: Καινοτομία-Ενδυνάμωση Ομαδικότητας (Team Building), Ευεξία, Διατροφή.

 
Συνεδριακές αίθουσες Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη

1.Divani Apollon Palace & Thalasso
Σε απόσταση μικρότερη από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, το Divani Apollon Palace & Thalasso, μέλος των Leading Hotels of the World, συνδυάζει τη φιλοξενία, την κομψότητα και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, χαρακτηριστικά που το καθιστούν τον ιδανικό χώρο για όλες τις εταιρικές εκδηλώσεις σας στην Αθήνα, με την εκπληκτική του ατμόσφαιρα και τις παροχές παγκοσμίου επιπέδου.Το βραβευμένο συνεδριακό κέντρο Aristotelis Divanis περιλαμβάνει μία από τις ομορφότερες αίθουσες χορού χωρίς κολόνες στην Αθήνα και 6 πολυμορφικές αίθουσες συνεδριάσεων συνολικού εμβαδού 2.500 τ.μ. – 27.000 τετραγωνικά μέτρα. Είναι ο ιδανικός χώρος για συνελεύσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις και σεμινάρια στην Αθήνα.

2.Divani Caravel
Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., περιλαμβάνουν έναν από τους πιο όμορφους ενιαίους χώρους συνάθροισης στην Αθήνα, καθώς και 15 πολυμορφικές αίθουσες συνεδριάσεων. Είναι ο ιδανικός χώρος για συνελεύσεις, συνέδρια και κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στην Αθήνα. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας σε κάθε στάδιο της διοργάνωσης, για μια πραγματικά επιτυχημένη και αξέχαστη εταιρική εκδήλωση.

3.Divani Palace Acropolis
Οι προσεγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 2.000 τ.μ., διαθέτουν εξοπλισμό και παροχές τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλα να υποστηρίξουν κάθε επαγγελματική ανάγκη των πελατών μας. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να διοργανώσετε με την ίδια επιτυχία εταιρικές συναντήσεις και κοινωνικές δεξιώσεις.

4.Divani Meteora
Το ξενοδοχείο Divani Meteora προσφέρει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον και εξαιρετικές παροχές για τις εκδηλώσεις σας. Το εκτενές συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ. μπορεί να χωριστεί σε επτά ανεξάρτητες αίθουσες, ώστε να το αξιοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας ως βάση για συνελεύσεις, συνέδρια, σεμινάρια, γαμήλιες δεξιώσεις και μεγάλες εκδηλώσεις.Επιπλέον, διαθέτουμε δύο νέες αίθουσες συναντήσεων χωρητικότητας 100 ατόμων έκαστη, τη Meteora View και την Garden View, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και την αντίστοιχη εντυπωσιακή θέα.

5.Divani Corfu Palace
Το Divani Corfu Palace διαθέτει ευρύχωρες εγκαταστάσεις και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες για επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικές εκδηλώσεις ή δραστηριότητες ανάπτυξης ομάδων. Θέτουμε στη διάθεσή σας μία συνεδριακή αίθουσα 192 τ.μ., μία αίθουσα συναντήσεων 58 τ.μ. και έναν χώρο διάδρασης 111 τ.μ., ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σας. Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, καθώς διαθέτουν γρήγορο ασύρματο ίντερνετ, σύγχρονα συστήματα ήχου, προτζέκτορες τελευταίας τεχνολογίας και εξαιρετικό φωτισμό.

6.Divani Palace Larissa
Το Divani Palace Larissa διαθέτει μεγάλο συνεδριακό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 800 καλεσμένους για επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια και κάθε είδους εταιρικό γεγονός στη Λάρισα.Το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου μας, συνολικής επιφάνειας 440 τ.μ., διαθέτει 5 πολυμορφικές αίθουσες συνεδριάσεων που μπορούν να συνδυαστούν για μεγάλες εκδηλώσεις. Προσφέρει όλες τις απαραίτητες παροχές και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η ομάδα των ειδικών μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να διοργανώσετε μια πραγματικά επιτυχημένη εκδήλωση.