29-11-2018

Διπλή διάκριση στα Hotel Design Awards για το BASSA MAINA Villas & Suites

Δύο βραβεία στις κατηγορίες "Best Villa" και "Best Landscape" κέρδισε το Βoutique ξενοδοχείο BASSA MAINA Villas & Suites, που βρίσκεται στη Μέσα Μάνη.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 5ου Διαγωνισμού Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού “Hotel Design Awards” και του προγράμματος εξωστρέφειας του ελληνικού ξενοδοχειακού Design στη διεθνή τουριστική αγορά, στο 100% Hotel Show 2018.

Στην κριτική Επιτροπή συμμετείχαν εκπρόσωποι από το χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, της Αρχιτεκτονικής καθώς και από υπηρεσίες σχετικές με τον Τουρισμό που επιβράβευσαν τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του ξενοδοχειακού Design.

Το ολοκαίνουργιο πολυτελές συγκρότημα Bassa Maina, που βρίσκεται στην περιοχή της Μέσα Μάνης, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, σύμφωνα με την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική, σε ύψος 200 μέτρων από τη θάλασσα.

Η θέα στην απόκρημνη ακτογραμμή και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα είναι μαγευτική, ενώ εντυπωσιάζει με την εκλεπτυσμένη του αισθητική, τον εξαιρετικό εσωτερικό σχεδιασμό και τις ενδελεχώς σχεδιασμένες υπηρεσίες και παροχές του.

Το συγκρότημα αποτελείται από εννέα διακριτικά πολυτελείς βίλες και σουίτες, όλες με ανεμπόδιστη θέα στον θαλασσινό ορίζοντα.

Καθεμιά έχει διαφορετική διαρρύθμιση, προσεγμένη διακόσμηση και έπιπλα, μεγάλες αποκλειστικής χρήσης βεράντες, κουζινάκια και μοντέρνα μπάνια, ενώ κάποιες διαθέτουν τζάκι και θερμαινόμενα Jacuzzi εξωτερικού χώρου.

Όλες οι βίλες και οι σουίτες είναι αυθεντικά φιλόξενοι χώροι, ειδικά διαμορφωμένοι ώστε να θυμίζουν ιδιωτική κατοικία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο: www.bassamaina.com/gr

Διπλή διάκριση στα Hotel Design Awards για το BASSA MAINA Villas & Suites