09-04-2018

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας θα σε κάνει να αγαπήσεις το kick boxing

Ένας χώρος για τους λάτρεις των μαχητικών σπορ αλλά και όσους αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης

Αν βρίσκεσαι στην Αίγινα και αναζητάς αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης και ενδυνάμωσης μέσα από ένα ασφαλές και σωστά δομημένο τεχνικά μάθημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Αθλημάτων Αίγινας, στην οδό Αφαίας 72, στο κέντρο της πόλης.

Ο σύλλογος δημιουργήθηκε το 2016 από τον κ. Λάμπρο Σταμούλη, με στόχο να εκπαιδεύσει τα μέλη του στην τέχνη του kick boxing και της πυγμαχίας καθώς και να τους διδάξει τις βασικές γνώσεις της αυτοάμυνας.

Υποστηρίζει τόσο τα ερασιτεχνικά τμήματα όσο και τους επαγγελματίες αθλητές. Τα τμήματα χωρίζονται σε: παιδικό ηλικίας 5-11, ανδρών-γυναικών και αρχαρίων-αγωνιστικό.

Ο προπονητής του συλλόγου κ. Λαμπρός Σταμούλης είναι κάτοχος μαύρης ζώνης και 2 dan από την παγκόσμια ομοσπονδία kick box (w. a. k. o) με πολλές διακρίσεις στην αγωνιστική του καριέρα. Με εμπειρία άνω των 50 αγώνων στο ενεργητικό του έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες επίλεκτων αθλητών, έχει κατακτήσει την 1η θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2014 και του 2015 και τη 2η θέση στο πανευρωπαϊκό τουρνουά του 2015.

Πληροφορίες

Αφαίας 72, Αίγινα 
Τηλ. 6942 902749 
Facebook