Καλωσήρθατε στο Travel
Στη νέα ενότητα του Reader.gr, θα σας ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις για τη διαμονή σας και θα σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για να περάσετε τέλεια στις μακρινές ή κοντινές εξορμήσεις σας.
Στην ενότητα Travel, η έμπειρη συντακτική ομάδα δίνει καθημερινά τις δικές της προτάσεις για αγαπημένους προορισμούς, τα καλύτερα μέρη για να μείνετε στις διακοπές σας αλλά και έξυπνες ιδέες για το τι να κάνετε.
Στις σελίδες της ενότητας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα και μαζί τους εντυπωσιακές φωτογραφίες που θα σας μεταφέρουν εκεί.
Επιπλέον, στην ειδική κατηγορία της διαμονής, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και βίλες, ώστε να οργανώσετε τις ιδανικές διακοπές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Για τους φίλους της γαστρονομίας, το Travel έχει τις καλύτερες κριτικές αλλά και προτάσεις εστιατορίων σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ οι φίλοι του εναλλακτικού τουρισμού μπορούν να βρουν προτάσεις για κάθε αγαπημένη δραστηριότητα.
Τέλος, στα εξειδικευμένα αφιερώματα, παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια περιοχές ή ταξιδιωτικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας.
Ετοιμάστε λοιπόν βαλίτσες και… καλό μας ταξίδι.