Ειδήσεις
11-07-2016

Ξέχνα όσα ήξερες για το camping! Διακοπές σε σκηνή πολυτελείας στη Λήμνο [εικόνες]

Πολυτελείς σκηνές με όλες τις ανέσεις, με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών είναι τα χαρακτηριστικά του ελληνικού glamping!

Στο μυαλό σου, η λέξη «camping» σημαίνει άβολες σκηνές, ερπετά, ζωύφια και «άφαντο» wifi; Λάθος! Πολυτελείς σκηνές, σε εκπληκτική παραλία, με όλες τις ανέσεις, με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών, με internet και όλα αυτά… στη Λήμνο!

Το «Keros Surf Club», το οποίο βρίσκεται στο λόφο, πάνω από την παραλία Κέρος της Λήμνου, αποτελεί την glamourus εκδοχή του camping, το glamping, και σίγουρα δεν θα σου περάσει απαρατήρητο. Το μέρος διαθέτει 10 υπερπολυτελής safari tents, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου, plus τις ξαπλώστρες στην βεράντα, με την απεριόριστη θέα. 

Παράλληλα, οι υποδομές του club παρέχουν την δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να στήσει την δική του σκηνή ή να σταθμεύσει το τροχόσπιτό του απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του συγκροτήματος σε μια πριμοδοτημένη αλλά πιο παραδοσιακή, camping εκδοχή.

Οι εγκαταστάσεις προσφέρονται για μια σειρά δραστηριοτήτων, κολύμπι, yoga, περπάτημα στις αλυκές, τους αμμόλοφους, εξερεύνηση του παρθένου φυσικού περιβάλλοντος, θεωρούνται όμως ιδανικές για wind ή kite surf. Υπάρχει, επιπλέον, εστιατόριο όπου κάποιος μπορεί να γευτεί παραδοσιακές συνταγές, τοπικά κρασιά και αργότερα να απολαύσει το κοκτέιλ του στο lounge bar.

Το κόστος διαμονής σε μία safari tent ποικίλλει, ανάλογα με την χωρητικότητά της και την χρονική περίοδο, όπως ακριβώς σε ένα ξενοδοχείο. Κυμαίνεται από 30 – 35 ευρώ τη βραδιά ενώ η mini safari tent (για 2 άτομα) από 85 - 105 ευρώ.