Ειδήσεις
07-09-2016

Σύρος, Ρέθυμνο, Καστελόριζο και Χανιά έχουν τέσσερα από τα κορυφαία «μικρά» ξενοδοχεία στη Μεσόγειο! (pics)

«The Good Life», «Casa Vitae», «The Red Castle» και «Alianthos Suite» τραβούν τα βλέμματα….

Οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian συμπεριέλαβαν, μεταξύ των δέκα κορυφαίων μικρών ξενοδοχείων στη Μεσόγειο, και τέσσερα μικρά.

Tα καταλύματα βρίσκονται στην Σύρο, το Ρέθυμνο, το Καστελλόριζο και τα Χανιά, ενώ τα υπόλοιπα έξι ανήκουν στην Ιταλία και την Ισπανία.

«The Good Life», «Casa Vitae», «The Red Castle» και «Alianthos Suite» τραβούν τα βλέμματα και ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Το πρώτο, στη Σύρο, ξεπροβάλει σε μια βιολογική φάρμα με το ξενοδοχείο να διαθέτει ανακαινισμένες και άνετες οικίες.

Οι Aυστραλοί ιδιοκτήτες ζουν κοντά, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Το «Casa Vitae», στο Ρέθυμνο, είναι ένα πανέμορφο ανακαινισμένο βενετσιάνικο αρχοντικό με ειδυλλιακό κήπο. Δεν προτείνεται μόνο για την τοποθεσία τους, την αρχιτεκτονική και το πρωινό που σερβίρει, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό του ενσωματώνει το ελληνικό πνεύμα φιλοξενίας.

Όσον αφορά στο «The Red Castle» στο Καστελλόριζο; Ένας τέλειος κόλπος με κτίρια σε παστέλ χρώματα, κρυστάλλινα νερά, ένα μέρος όπου μπορεί κανείς να δραπετεύσει από τον κόσμο, ανοίγεται στα μάτια σας.  

Με την ομορφιά και τη φιλοξενία του κερδίζει και το «Alianthos Suite» στα Χανιά, διαθέτοντας άνετα δωμάτια που οδηγούν σε κήπους γεμάτους δέντρα με φρούτα και λουλούδια. Διαθέτει ακόμα πισίνα, γήπεδο τένις και προσφέρει θέα σε όλη την ακτή.