Ειδήσεις
15-11-2016

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας για το 2017! 5άστερα, 4άστερα και εναλλακτικά καταλύματα κερδίζουν τις εντυπώσεις (pics)

Τα αποτελέσματα προκύπτουν από την Trivago!

Η Trivago, με βάση τις κριτικές των επισκεπτών, βραβεύει για το 2017 τα καλύτερα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν καταφέρνοντας να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη υψηλότερα, τόσο στο επίπεδο κατηγορίας του το καθένα, όσο και σε επίπεδο χώρας.

Το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο 5 αστέρων» απονέμεται στο ξενοδοχείο «Lindos Blu», που βρίσκεται στη Λίνδο, στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Αντίστοιχα, το καλύτερο 4άστερο ανακηρύχθηκε το  «Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa», μια επιλογή διαμονής που χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο concept φιλοξενίας.

Στην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο 3 αστέρων» ξεχώρισε το «Eleonas Green Lodges», στον Ζαρό Κρήτης, ένα γοητευτικό οικογενειακό κατάλυμα με όμορφα διακοσμημένους ξενώνες.

Όσον αφορά στο καλύτερο εναλλακτικό; Ως κορυφαίο αναδείχθηκε το «Casa Moazzo», που βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην καρδιά της παλιάς πόλης και αποτελεί ένα κράμα παράδοσης και πολυτέλειας με εξαιρετική αισθητική.

Το «Stelios Place», στη Σαντορίνη, κατάφερε να αποσπάσει διπλή διάκριση, εκείνη της καλύτερης εξυπηρέτησης και της καλύτερης σχέσης  Ποιότητας-Τιμής.