Ειδήσεις
30-11-2016

Το «Elatos Resort & Health Club» γιορτάζει και προσφέρει πολλές εκπλήξεις! (pic)

Το μαγικό κατάλυμα στον Παρνασσό μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας….

Ύστερα από 20 χρόνια λειτουργίας, το «Elatos Resort & Health Club» καινοτομεί, παρουσιάζοντας το «Elatos Mountain Wellness - Discover a better you», το απόλυτο πρόγραμμα ευεξίας στην καρδιά του Παρνασσού! Παράλληλα δημιουργεί το «Elatos Mountain Wellness Members Club», τα μέλη του οποίου απολαμβάνουν όσα προσφέρει το πρόγραμμα με ειδικά προνόμια.

Το Resort μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας για τους επισκέπτες του αλλά και όσους κατοικούν ή διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή, προσφέροντας δραστηριότητες fitness και aqua classes για ενήλικες και παιδιά, υπηρεσίες spa, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα wellness retreats διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών.

Κάθε Σαββατοκύριακο, το κατάλυμα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης ομαδικών προγραμμάτων fitness δωρεάν σε όσους διαμένουν σε αυτό, ενώ όσοι βρίσκονται ή κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού μπορούν να συμμετέχουν μέσα από το Elatos Mountain Wellness Members Club.

Το πρόγραμμα fitness διαφοροποιείται ανά Σαββατοκύριακο, περιλαμβάνοντας μια μεγάλη γκάμα από αθλητικές δραστηριότητες όπως bootcamp, cross training, yoga, pilates, aqua classes, kids swimming, baby swimming, personal training κ.ά., οι οποίες πραγματοποιούνται τόσο στο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα γυμναστήριο του Resort και στην πισίνα όσο και στους εξωτερικούς χώρους του, στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που αγκαλιάζει το ξενοδοχείο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία wellness στη φύση.

Η wellness εμπειρία, ωστόσο, ολοκληρώνεται μέσα από τις προτάσεις ομορφιάς, αναζωογόνησης και χαλάρωσης που προσφέρει το Elatos Spa by Apivita.

Οι θεραπείες διαφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο και περιλαμβάνουν περιποιήσεις προσώπου και σώματος για άντρες και γυναίκες, συνεδρίες μασάζ και ρεφλεξολογία, δίνοντας τη δυνατότητα της απόλυτης απόδρασης/αναζωογόνησης στη φύση.

Είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του spa είτε στο chalet σας, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες των υψηλής ποιότητας φυσικών, ολιστικών καλλυντικών της Apivita.