Ειδήσεις
14-12-2016

Σημαντική βράβευση για το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas

Το βραβείο «2016 Classic Europe Hotel Chain of the Year» αποτελεί γεγονός!

Το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas στο νησί της Μυκόνου είναι ο αποδέκτης του βραβείου 2016 Classic Europe Hotel Chain of the Year που απονέμεται από τον κορυφαίο διεθνώς πάροχο ταξιδιών πολυτελείας Classic Vacation.

Τα βραβεία 2016 Classic Europe Annual Awards απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016 στο Hotel Barriere Le Majestic των Καννών στις 8:00 μ.μ. στο Diane Meeting Room του ισογείου κατά τη διάρκεια της έκθεσης ILTM Cannes 2016.

Το Myconian Collection αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή από εννέα οικογενειακά πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στις πλέον προνομιούχες τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή αξέχαστων γαμήλιων τελετών.

Σαν ένα σύνολο από σπάνια και πολύτιμα μαργαριτάρια, τα ξενοδοχεία της στη Μύκονο διατηρούν το καθένα ξεχωριστά τη δική του μοναδική προσωπικότητα και συγκροτούν πέντε πολυτελή θέρετρα, το Myconian Ambassador Hotel στον Πλατύ Γιαλό και τα Myconian Royal Resort,  Myconian Imperial Resort, Myconian Villa Collection και Myconian Utopia Resort στην πασίγνωστη παραλία Ελιά καθώς και τρία πεντάστερα πολυτελή ξενοδοχεία, Myconian Kyma Design Hotel Starwood, Myconian Naia and Korali Myconian Relais & Chateaux στην πόλη της Μυκόνου.

Ιδρύθηκε το 1979 από τον Γιώργο και την Ελευθερία Δακτυλίδη και διοικείται σήμερα από τους τέσσερις γιους τους Πάνο, Μάρκο, Βαγγέλη και Μάριο. Όλες ανεξαιρέτως οι μονάδες διατηρούν στο ακέραιο τα πρότυπα φιλοξενίας και τις αξίες της οικογένειας, προσφέροντας παράλληλα μια ξεχωριστή εμπειρία από ένα ευρύ φάσμα φιλοξενίας και διασκέδασης για όλα τα βαλάντια.

Στην ειδυλλιακή παραλία της Ελιάς, διάσημη για τη λεπτή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της, το Myconian Utopia Relais & Chateaux, το Myconian Avaton που διαμορφώνει τάσεις, οι πολυτελείς Myconian Villas, καθώς και τα Myconian Imperial and Myconian Royal resorts – αμφότερα υπερήφανα μέλη της διαπρεπούς αλυσίδας Leading Hotels of the World, προσφέρουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο από τις εκπληκτικές πισίνες και τις πριβέ βεράντες τους.

Νοτιότερα, το Myconian Ambassador Relais & Chateaux προβάλει ως φάρος εξαιρετικής σύγχρονης κομψότητας πάνω από τον πανέμορφο κόλπο του Πλατύ Γιαλού – αληθινό κόσμημα σε μια δαντέλα από εξίσου φημισμένες γειτονικές παραλίες, την Ψαρού, την Αγία Άννα και την Παράγκα.

Στην Χώρα της Μυκόνου, ακριβώς πάνω από τους εμβληματικούς ανεμόμυλους της Alefkandra, στην ίδια ακριβώς τοποθεσία που επέλεξε ο ιδρυτής του Ομίλου για το πρώτο ξενοδοχείο του, ξεχωρίζει το  μοναδικό μπουκέτο από πολυτελείς μονάδες παραθερισμού, τα πεντάστερα Myconian Kyma Design Hotel Starwood, Myconian Naia και Myconian Korali Relais & Chateaux που ολοκληρώνουν έναν λαμπερό αστερισμό, απαράμιλλο στο Αιγαίο.

Ως αυθεντική Μυκονιάτικη οικογένεια, οι ιδιοκτήτες περιποιούνται τους φιλοξενούμενους τους με αληθινή ζεστασιά και φροντίδα, προσφέροντας τους την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία που προέρχεται κατευθείαν από την καρδιά.  Όλες οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων αντανακλούν την πεμπτουσία της ασύγκριτης γοητείας και ομορφιάς του νησιού, που μαγεύουν τους επισκέπτες του από τις άκρες του κόσμου.

Το Myconian Collection of Hotels, Resorts & Villas έχει επίσης κατακτήσει τα βραβεία «Travelers’ Choice® Winner» το 2014 και το 2016, καθώς και το Tripadvisor «Certificate of Excellence» το 2013 και έχει καταταγεί στο κορυφαίο 1% των πιο δημοφιλών προορισμών σε όλο τον κόσμο από την Tripadvisor.