Ειδήσεις
17-02-2017

Στο «Αρχοντικό Ανυφαντή» οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ!

Τα δρώμενα της επόμενης εβδομάδας και του Μαρτίου…

Ενδιαφέροντα δρώμενα και νέες εμπειρίες ετοιμάζεται να χαρίσει στους επισκέπτες του το «Αρχοντικό Ανυφαντή»!

Το μαγικό boutique ξενοδοχείο στην Ορεινή Αρκαδία, στο γραφικό χωριουδάκι της Ζάτουνας, εντυπωσιάζει και πάλι, τραβώντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των τουριστών, αλλά και των ντόπιων ή όσων επισκέπτονται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τον οικισμό.

Την Καθαρά Δευτέρα, στις 27 Φεβρουαρίου, το εστιατόριο του Αρχοντικού κάνει το «ντεμπούτο» του με ένα καταπληκτικό Σαρακοστιανό Μεσημεριανό Τραπέζι.

Δημιουργικές και μαμαδίστικες συνταγές πρωταγωνιστούν με πιάτα όπως λαχανοντολμάδες με κιμά γαρίδας και δροσερή σάλτσα, χταπόδι στιφάδο σε μους φάβας, μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και μυρωδικά και ρεβυθάδα με καλαμάρι και πέστο βασιλικού… να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς της γεύσης.

Τα events δεν σταματούν, αφού στις 3, 4 και  5 Μαρτίου, διοργανώνεται μια γαστρονομική εκδρομή παρέα με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και το Cooking Studio. Ο ταλαντούχος και δημοφιλής σεφ επισκέπτεται το «Αρχοντικό Ανυφαντή», υποσχόμενος πολλά και νόστιμα πράγματα.

Στις 17, 18 και 19 Μαρτίου, αντίστοιχα, δράση αναλαμβάνει η καθηγήτρια yoga, Αγγελική Ματοπούλου, που διοργανώνει ένα μοναδικό yoga retreat με δράσεις στην περιοχή.

Info

archontikoanyfanti.com

Τηλ.: 2795 029 202