Ειδήσεις
15-05-2017

Η Daily Mail λατρεύει την Ελλάδα! Το αφιέρωμά της στα πιο δελεαστικά νησιά (pics)

Από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη στην Ιθάκη…

Ο βρετανικός τύπος και συγκεκριμένα η Daily Mail συνεχίζει να διαφημίζει και να εκθειάζει τις ομορφιές της χώρας μας. Αυτή τη φορά, συντάκτες επέλεξαν τα πιο δελεαστικά ελληνικά νησιά, προτείνοντας στους τουρίστες να τα επισκεφθούν.

Συγκεκριμένα, για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής, συστήνουν τη Μύκονο! Αναφέρουν, μάλιστα, ότι η απάντηση της Ελλάδας στην Ίμπιζα…. Είναι το νησί των Ανέμων. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο αφιέρωμά τους έχει και η Σαντορίνη. Τίποτα άλλο στην Ελλάδα, σημειώνουν, δεν μπορεί να ξεπεράσει τη Σαντορίνη με τη μοναδική της θέα.

Από τη λίστα της Daily Mail δεν απουσιάζει ούτε η οικογενειακή Κέρκυρα, ούτε η Σκιάθος, την οποία χαρακτηρίζουν ως το πολυσύχναστο μικρό καταπράσινο νησί των Σποράδων με τις 60 παραλίες. Ειδική μνεία και στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα. «Επισκεφθείτε το παλιό λιμάνι των Χανιών, εξερευνήστε το φαράγγι της Σαμαριάς και επισκεφθείτε το μινωικό ανάκτορο της Κνωσού. Η Κρήτη είναι το νοτιότερο νησί και έτσι εκεί το καλοκαίρι διαρκεί περισσότερο...» αναφέρεται στο άρθρο.  

Σειρά έχει το Αγκίστρι, γνωστός προορισμός των Αθηναίων, ενώ ως επόμενη στάση έχουν την Ιθάκη. «Το Ιόνιο είναι η ιδανικότερη επιλογή για να κάνετε ιστιοπλοΐα, ακόμη και οι αρχάριοι. Επιλέξτε σαν βάση σας την Ιθάκη και μείνετε στα ορεινά χωριά της...» υποστηρίζει ο συντάκτης.