Ειδήσεις
16-05-2017

Όταν το «Cavo Tagoo» ενώνεται με το «Kiku»… η εμπειρία απόλαυσης είναι μοναδική (pic)

Η ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και η ελληνική φιλοξενία σε έναν χώρο!

Οι ιαπωνικές γεύσεις συναντούν για έκτη συνεχή χρονιά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου στο εστιατόριο «Kiku Mykonos»  στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, που υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες για τη νέα σεζόν.

Η ιαπωνική τέχνη της γαστρονομίας και η ελληνική φιλοξενία δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία, όπου η αίσθηση της πολυτέλειας κυριαρχεί. Ο Σταμάτης Σκριάπας, έπειτα από έναν εντυπωσιακό χειμώνα στo «K for Kiku» του Ψυχικού και στο «Kiku Members» στο Κολωνάκι, τώρα μεταφέρει όλη τη φιλοσοφία του γύρω από την ιαπωνική κουζίνα στη Μύκονο προσφέροντας στους επισκέπτες του Νησιού των Ανέμων εξαιρετικές γεύσεις από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου. 

Εκλεκτές πρώτες ύλες μετουσιώνονται σε πιάτα με αυθεντικές γεύσεις και αρώματα που συναρπάζουν. Οι παραδοσιακές προτάσεις της ιαπωνικής γαστρονομίας κυριαρχούν, χωρίς όμως να λείπουν και οι πιο δημιουργικές προσεγγίσεις με τη λιτότητα της γιαπωνέζικης κουζίνας να πρωταγωνιστεί. 

Πιάτα αριστοτεχνικά στημένα κερδίζουν τις εντυπώσεις και συνοδεύονται από σάκε, αλλά και ευφάνταστα κοκτέιλ με κύριο συστατικό το παραδοσιακό ποτό της Ιαπωνίας, αναδεικνύοντας το Kiku του Cavo Tagoo στον απόλυτο προορισμό για τα καλοκαιρινά μυκονιάτικα βράδια. 

Το χαρακτηριστικό αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο συναντά τη φινέτσα της ιαπωνικής κουλτούρας, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής που προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων ανάμεσα στους δύο αυτούς πολιτισμούς. Γευστικά πιάτα, δροσερά κοκτέιλ και δυνατή μουσική αποτελούν το τρίπτυχο για ένα μοναδικό καλοκαίρι στο πιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί! 

Info
Ξενοδοχείο Cavo Tagoo, Μύκονος, Tηλ.: 22890 20200