Ειδήσεις
31-05-2017

Σε ποια μέρη της Ελλάδας θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το καλοκαίρι και με τι budget;

Ακόμα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των Ελλήνων έδωσε στη δημοσιότητα η Trivago, παρουσιάζοντας μας τις τάσεις του 2017.

Ακόμα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τις καλοκαιρινές εξορμήσεις των Ελλήνων έδωσε στη δημοσιότητα η Trivago, παρουσιάζοντας μας τις τάσεις του 2017.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις και τα στατιστικά, την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταλαμβάνει η Σαντορίνη, για την οποία η μέση προτιμώμενη τιμή διαμορφώθηκε στα 191 ευρώ. Στα Χανιά, που ήρθαν δεύτερα στις αναζητήσεις, η μέση προτιμώμενη τιμή είναι τα 93 ευρώ. Η Χαλκιδική είναι τρίτη στις προτιμήσεις των Ελλήνων.

Σε αυτόν τον προορισμό, η μέση τιμή που προτιμήθηκε από τους χρήστες είναι τα 172 ευρώ. Στην Πάρο, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας, και στην Μήλο, που είναι στην πέμπτη, η μέση προτιμώμενη τιμή είναι τα 144 και 111 ευρώ αντίστοιχα.

112 ευρώ είναι η τιμή που προτιμούν οι επισκέπτες της Ζακύνθου που βρίσκεται στην έκτη θέση. Στην έβδομη θέση συναντούμε τη Σκιάθο με την μέση προτιμώμενη τιμή να είναι τα 128 ευρώ. 

Στο νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα, που βρίσκεται στην όγδοη θέση, η μέση τιμή που προτίμησαν οι Έλληνες είναι τα 119 ευρώ. 234 ευρώ είναι η αντίστοιχη τιμή στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της λίστας.

Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Νάξος, όπου η μέση προτιμώμενη τιμή είναι τα 107 ευρώ. Σε όλους τους προαναφερθέντες προορισμούς ο μέσος χρόνος διαμονής κυμάνθηκε μεταξύ των πέντε και των επτά ημερών.