Ειδήσεις
01-06-2017

Διακοπές στην Ελλάδα! Ποιες εθνικότητες προτίμησαν φέτος τη χώρα μας;

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Η Ελλάδα εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους top προορισμούς παγκοσμίως, στον οποίο κάθε χρόνο καταφθάνουν εκατομμύρια τουρίστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης προκειμένου να απολαύσουν τις υπέροχες παραλίες και τα ζεστά μας νερά.

Αναρωτιέστε ποιοι λαοί αποφάσισαν να δώσουν φέτος το «παρών» στην Ελλάδα; Σας έχουμε την απάντηση.

Τη μεγαλύτερη προτίμηση για την Ελλάδα φαίνεται να την έχουν δείξει οι Σέρβοι, ακολουθούμενοι από τους Ρουμάνους και τους Ιταλούς. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Βρετανοί, ενώ αυξανόμενο ενδιαφέρον για την χώρα μας δείχνουν οι Βούλγαροι οι οποίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Μετά τους Βούλγαρους ακολουθούν οι Γερμανοί στην έκτη θέση και οι Σουηδοί στην έβδομη θέση. Η δεκάδα των εθνικοτήτων που θα προτιμήσουν την χώρα μας φέτος κλείνει με τους Ούγγρους, τους Δανούς και τους Ρώσους να βρίσκονται στην όγδοη, ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Τα δεδομένα της συγκεκριμένης έρευνας απορρέουν από αναζητήσεις που έγιναν στην www.trivago.gr μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2017 και της 5ης Απριλίου 2017 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2017 και της 31 Αυγούστου 2017 και αφορά αναζητήσεις για τρείς ημέρες και πάνω. Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν την μέση προτιμώμενη τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Διακοπές στην Ελλάδα! Ποιες εθνικότητες προτίμησαν φέτος τη χώρα μας;
Διακοπές στην Ελλάδα! Ποιες εθνικότητες προτίμησαν φέτος τη χώρα μας;