Ειδήσεις
03-06-2017

Η Telegraph απογειώνει τα ελληνικά παραλιακά θέρετρα! (pics)

Ώρα για ταξίδι και διακοπές…

Η αγάπη του Ξένου Τύπου στους ελληνικούς προορισμούς είναι, πλέον, γνωστή! Έτσι, η Telegraph δεν θα μπορούσε παρά να συμπεριλάβει σε αφιέρωμά της για τα «κρυφά παραλιακά θέρετρα της Ευρώπης» να συμπεριλάβει και τέσσερα από τη χώρα μας. 

Η βρετανική εφημερίδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Στούπα, την Κέα, το Βουτούμι και το Καραβοστάσι. «Είναι ένα όμορφο ησυχαστήριο από τη σύγχρονη καθημερινή ζωή, που προσφέρει έμπνευση για ''βουτιά'' στους αρχαίους μύθους για τους θεούς και τις νύμφες, και τις ιστορίες μεσαιωνικών πύργων» λένε οι αρθρογράφοι για τη Στούπα Μεσσηνίας.

Για την Κέα, γράφουν:  «Είναι τόσο σαγηνευτική και ήσυχη, που μπορεί να μην συνεχίσετε το ταξίδι σας για άλλους προορισμούς», ενώ για το Βουτούμι, στους Αντίπαξους: «είναι αδύνατον να αντισταθείτε να βγάλετε τα σανδάλια σας για να νιώσετε την μαργαριταρένια άμμο στα πόδια σας μόλις φτάσετε. Το τοπίο είναι αξεπέραστο, με τα εντυπωσιακά τιρκουάζ και λουλακί νερά, τους γκρεμούς τριγύρω και τις ταβέρνες». Όσο για το Καραβοστάσι, στη Θεσπρωτία;  «θα πρέπει να το θέλεις πολύ για να φτάσεις εκεί, αλλά αξίζει»!