Ειδήσεις
09-07-2017

Οι 10 πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο!

Το καλοκαίρι όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη θάλασσα.

Τις περισσότερες φορές τίποτα δεν προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση και δροσιά από μια βουτιά στα παγωμένα (ή μη) νερά μια θάλασσας!

Αυτές οι πισίνες όμως κλέβουν την παράσταση! Πολυτελείς, με εξαιρετικό design, σε ξεχωριστές τοποθεσίες, τραβάνε το βλέμμα σου και σε κάνουν να θέλεις να βουτήξεις!

10
Στον 57ο όροφο του Marina Sands Hotel στη Σιγκαπούρη

Όλες οι πισίνες υπερχείλισης, δηλαδή οι πισίνες χωρίς εμφανή όρια, είναι στην ουσία οφθαλμαπάτες, αλλά αυτή εδώ το παρακάνει! Στον 57ο όροφο στο Marina Sands Hotel στη Σιγκαπούρη, έχεις την αίσθηση ότι κολυμπάς εκεί που ενώνεται ο ουρανός με τη θάλασσα!

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Η πισίνα του Πικάσο!

Όταν ο Pablo Picasso επισκέφτηκε τον χορογράφο Antonio Ruiz Soler στη βίλα του στη Μαρμπέλα, το 1961, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ζωγραφίζοντας και υπογράφοντας την πισίνα του σπιτιού. Από τότε, η Villa Martinete έχει ανακαινιστεί και είναι διαθέσιμη για ενοικίαση, αλλά μεταγενέστεροι ιδιοκτήτες έχουν, πολύ σοφά, διατηρήσει την πισίνα του Picasso.

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Η πισίνα των διασημοτήτων!

Αυτή η πισίνα βρίσκεται στην Αντίμπ της νοτιοανατολικής Γαλλίας και έγινε διάσημη, χάρη σε μια φωτογραφία του 1976, τραβηγμένη από τον Slim Aarons, τον Αμερικανό φωτογράφο, γνωστό για τα πορτρέτα διασημοτήτων.

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Hanging Gardens of Bali

Έχει -δικαίως- ψηφιστεί αρκετές φορές ως η καλύτερη πισίνα του κόσμου! Βρίσκεται στο Μπαλί, και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της, δίνει την αίσθηση σε όσους κολυμπούν ότι μπορούν να αγγίξουν τις κορυφές των δέντρων του τροπικού δάσους.

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Σκαλισμένη στο βράχο

Αυτό που κάνει αυτή την πισίνα μοναδική είναι ότι είναι κυριολεκτικά σκαλισμένη στον βράχο στο Hotel Santa Caterina, στο Αμάλφι της Ιταλίας.

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Η «κόκκινη» πισίνα

Και μόνο το γεγονός ότι είναι κόκκινη, την κάνει ξεχωριστή! Αυτή η παραθαλάσσια πισίνα είναι αξιοθέατο του The Library, ενός ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη. Αν και το νερό μοιάζει κόκκινο, είναι οφθαλμαπάτη που δημιουργείται από μια μίξη πορτοκαλί, κίτρινων και πορφυρών ψηφιδωτών πλακιδίων.

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Η «ιστορική» πισίνα στο South Buckinghamshire

Αυτή η πισίνα στο South Buckinghamshire ήταν κάποτε ιδιόκτητο ακίνητο της οικογένειας Astor και συνδέεται με ένα από τα πιο διαβόητα πολιτικά σκάνδαλα του 20ου αιώνα.  

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Στον 7ο όροφο του Berkeley Hotel στο Λονδίνο

Η πισίνα αυτή βρίσκεται στον έβδομο όροφο στο Berkeley Hotel στο Λονδίνο και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Spencer Fung. Τα πλακάκια που χρησιμοποιήθηκαν, δίνουν την αίσθηση ότι κολυμπάει κανείς κάπου στη Μεσόγειο.

Προηγούμενο
Επόμενο
2
«Νερό μέσα στο νερό»

Γνωστή ως «νερό μέσα στο νερό», η πισίνα στο Grand Hotel Tremezzo, δίνει στους επισκέπτες της την ψευδαίσθηση ότι κολυμπούν στη Λίμνη Κόμο, χωρίς να χρειάζεται βυθιστούν στα -πολύ παγωμένα- νερά της!

Προηγούμενο
Επόμενο
1
«Χτισμένη στο γκρεμό», στο Κάλπε της βόρειας Ισπανίας

Σχεδιασμένη από τους Fran Silvestre Arquitectos, αυτή η πισίνα είναι λες και βρίσκεται χτισμένη στο γκρεμό και είναι μέρος μιας πολυτελούς κατοικίας στο Κάλπε, στη βόρεια Ισπανία.

Προηγούμενο