Ειδήσεις
20-01-2018

Αυτές είναι οι 10 αεροπορικές με τις καλύτερες οικονομικές θέσεις

Μπορεί η business class να είναι πολύ εντυπωσιακή, αυτό όμως που ενδιαφέρει τους περισσότερους καταναλωτές είναι ένα οικονομικό εισιτήριο. Για να μειωθούν τα έξοδο των αεροπορικών και η μείωση της τιμής να μετακυλήσει στον επιβάτη, τα τελευταία χρόνια μειώνεται δραματικά ο χώρος ανάμεσα στα καθίσματα. Σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες, κυρίως low cost, αν κάποιος έχει ύψος πάνω από 1,85 δεν χωράει στο κάθισμα.

Άλλες εταιρείες κόβουν όχι μόνο το φαγητό αλλά και το νερό στους επιβάτες τους, όπως πρόσφατα έχει κάνει η British Airways, άλλες ρίχνουν πολύ την ποιότητα του φαγητού που σερβίρουν. Σε κάθε περίπτωση για μία πτήση τριών ή τεσσάρων ωρών ο καθένας θα πρέπει να δει τι είναι αυτό που θέλει και να επιλέξει εταιρεία και τιμή.

Πέρα από όλα αυτά, το Skytrax, ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την κατάταξη των αεροπορικών εταιρειών, ανακοινώνει κάθε χρόνο τη λίστα με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες. Αυτή είναι η λίστα του 2018 με τις καλύτερες οικονομικές θέσεις, συνυπολογίζοντας παράγοντες όπως το σέρβις, τα καθίσματα, η εξυπηρέτηση αποσκευών κ.ά. 

10 Lufthansa 

9 EVA Air

8 ANA All Nippon Airways

7 Emirates

6 Japan Airlines

5 Singapore Airlines

4 Garuda Indonesia

3 Asiana

2 Qatar Airways

1 Thai Airways