Ειδήσεις
28-02-2018

Αυτό είναι το ελληνικό online σύστημα διαχείρισης δωματίων και κρατήσεων!

Τι και αν το καλοκαίρι δεν είναι και τόσο μακριά; Εσύ αισθάνεσαι σαν να πλησιάζει η «Μέρα της Κρίσης» και όχι σαν να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Έχεις φροντίσει από τον Οκτώβρη, που τελείωσε η περσινή σεζόν, να κάνεις τον προγραμματισμό σου. Συντήρηση, επιδιορθώσεις, ίσως και μια μικρή ανακαίνιση για να γίνει το ξενοδοχείο σου πιο ελκυστικό. Νιώθεις χαρούμενος για όσα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις, αλλά το άγχος για τη νέα χρονιά δεν λέει να σε αφήσει.

Θα έχει ηρεμία; Θα κυλήσουν τα πράγματα ομαλά; Μήπως πάμε σε εκλογές; Θα σταθεροποιηθεί η οικονομία; Όλα αυτά τα ερωτήματα καταλήγουν και σε άλλα, πιο επαγγελματικού χαρακτήρα: Έρχονται κρατήσεις; Υπάρχει ζήτηση; Θα έχουμε κενά;

Είναι λογικό να θέλεις ως επιχειρηματίας ο κόπος σου να αμειφθεί. Ψάχνεις συνεχώς νέες συνεργασίες, νέους τρόπους προώθησης, τεχνικές αύξησης των κρατήσεων. Οτιδήποτε μπορεί να σου γεμίσει το ξενοδοχείο. Booking, Expedia, Channel managers, όλα είναι στη διάθεσή σου, αλλά πολλές φορές δεν είναι αρκετά. Πώς θα γλιτώσεις το μικρά κενά στην υψηλή περίοδο; Πώς θα έχεις, ακόμη και στη χαμηλή περίοδο, τέτοια πληρότητα που να σου αποσβένει το λειτουργικό κόστος και να μένει και κάτι; Πώς θα έχεις, στο τέλος της σεζόν, το συνολικό revenue στο οποίο έχεις στοχεύσει;

Το 18-24.gr είναι η λύση που ψάχνεις

Υπάρχει κάτι που να σε βοηθάει, να σου λύνει αρκετά από τα προβλήματα αυτά και να είναι ελληνικό; Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, υπάρχει!

Αν και ξεκίνησε σαν ένα site ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών, απευθυνόμενο σε νεαρές ηλικίες, το www.18-24.gr έχει εξελιχθεί σε κάτι τελείως διαφορετικό για τους συνεργάτες του. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης δωματίων και κρατήσεων, με πολλαπλούς τρόπους πώλησης των πακέτων που διαμορφώνονται. Κυρίως όμως είναι μια δικλείδα ασφαλείας για τα δωμάτια που διατίθενται μέσω του συστήματος, ώστε να μην μένουν στο κατάλυμα κενές διανυκτερεύσεις

Πέρα από ένα απλό τουριστικό γραφείο ή ένα online σύστημα κρατήσεων, το 18-24 έχει καταφέρει να παράξει τεχνολογία. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι αυτό, έχει καταφέρει να αναπτύξει συστήματα και αυτοματισμούς που βοηθούν τις πωλήσεις. Επιπλέον, αν είναι και οι τιμές από την πλευρά του καταλύματος σωστές, τότε συμβάλει μέχρι και στην αύξηση του συνολικού εισοδήματος. Παράλληλα, με μια αξιόλογη διαφημιστική δαπάνη, βοηθά τους συνεργάτες ξενοδόχους να έχουν ακόμη καλύτερες πωλήσεις, αφού δημιουργεί επιπρόσθετη ζήτηση.

Δεν είναι τυχαίο πως ήδη για την καλοκαιρινή περίοδο, τα συνεργαζόμενα καταλύματα θα πλησιάσουν τα 1.200. Μάλιστα, σε νησιά όπως η Σκιάθος και η Σκόπελος αποτελεί πλέον το βασικό τροφοδότη σε εγχώριο τουρισμό, καταλαμβάνοντας υψηλό μερίδιο αγοράς.

Αν και ο τρόπος συνεργασίας με τα καταλύματα μπορεί να θεωρηθεί λίγο ιδιαίτερος ή και δύσκολος σε όσους δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία, εντούτοις τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ελληνική αγορά, με μηδενικό ρίσκο για τον ξενοδόχο, αφού δεν απαιτεί κάποια συνδρομή ή αγορά λογισμικού, πάρα μόνο μια συμφωνία για τιμές.

Αν είσαι ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης μικρής τουριστικής μονάδας, το καλοκαίρι δεν αργεί. Κάνε την επαφή σου..