Ειδήσεις
28-02-2018

Πέντε βραβεία για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε για τη Nelios ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αφού απέσπασε 5 συνολικά βραβεία στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2018. 

Σε μια διεθνών προδιαγραφών τελετή που διοργάνωσε η Ethos Media και τα Greek Hospitality Awards, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι και παρουσία όλων των πρωταγωνιστών του ελληνικού τουρισμού, η Νelios διακρίθηκε με 3 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία, ενώ αναδείχθηκε ως η καλύτερη εταιρεία Hotel Digital Marketing στην Ελλάδα. 

Οι διακρίσεις 

  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Digital Marketing
  • Χρυσό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa, στην κατηγορία Best Greek Hotel Website
  • Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Digital Advertising & Performance Campaign των ξενοδοχείων του ομίλου AKS Hotels
  • Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Marketing & Social Media Provider
  • Αργυρό Βραβείο για την κατασκευή του website του ξενοδοχείου Herodion Hotel 

Αναφερόμενος στις παραπάνω επιτυχίες, ο CEO της Nelios, Δημήτρης Σερίφης, ανέφερε ότι «η ποικιλότητα των βραβείων που αποσπάσαμε στη διοργάνωση αυτή, επιβεβαιώνει την ουσιαστική συνεισφορά της Νelios σε όλο το φάσμα της διαδικτυακής αναβάθμισης του ελληνικού τουρισμού. Παράλληλα, μας εδραιώνει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που συμβάλουν την αύξηση της κερδοφορίας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσα από στρατηγικές digital marketing. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε, με το ίδιο πάθος και το ίδιο αίσθημα ευθύνης».