Ειδήσεις
02-05-2018

Ένας χρόνος «νέο» Makedonia Palace

Το νέο Makedonia Palace κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας μετά την μεγαλεπήβολη ανακαίνισή του, με επένδυση άνω των 20.000.000€, να καθιστά το έργο αυτό ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανακαίνισης ξενοδοχείου που έχει υλοποιηθεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη. 

Το ξενοδοχείο ορόσημο της πόλης συνδυάζοντας τα κλασικά πλεονεκτήματά του με την μία σύγχρονη αισθητική προσέγγιση, επαναπροσδιόρισε τον όρο φιλοξενία μέσα από μία σειρά σύγχρονων και ποιοτικών παροχών και δράσεων του. Το ταξιδιωτικό κοινό φαίνεται πως ανταποκρίθηκε θετικά στη νέα φιλοσοφία του ξενοδοχείου, οδηγώντας σε σημαντική αύξηση των ποσοστών επισκεψιμότητας, πωλήσεων καθώς και την δημιουργία ενός νέου ταξιδιωτικού προορισμού. 

Επιπλέον, συγκριτικά με την περσινή χρονιά έχει αυξηθεί η επισκεψιμότητα του εστιατορίου κατά 35 % και κατά 25 % ο ποσοστό των διανυκτερεύσεων σε συνδυασμό με την συνολική εμπειρία φιλοξενίας. Η σύγχρονη πλέον εικόνα του ξενοδοχείου και η συνολική παλέτα παροχών, που έχει τη δύναμη να προσφέρει στους επισκέπτες του, δημιουργεί ατμόσφαιρα χαλάρωσης σε όλες τις γωνιές του. 

Υψηλές προτάσεις γαστρονομίας στο Salonica Restaurant από τον κορυφαίο chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ασύγκριτη αναζωογόνηση σώματος στα αυθεντικά “Hammam baths” που μπορεί να συνδυαστεί με περιποίηση από το χώρο ομορφιάς “I hair u” και στο ειδικά διαμορφωμένο shopping mall επιλογές αγορών ρούχων, αξεσουάρ και δώρων.

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, έχοντας αφήσει πίσω τα κλασικά στεγανά της διαμονής το ξενοδοχείο προορισμός για την Θεσσαλονίκη καλεί τον κάθε επισκέπτη να το ανακαλύψει.