Ειδήσεις
17-05-2018

Egyptair: Έκπτωση 35% στις πτήσεις από Αθήνα και Λάρνακα

Έκπτωση 35% στα εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα και Λάρνακα προς όλους τους προορισμούς με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο και για κάθε κατηγορία θέσεων (Economy και Business) προσφέρει η EgyptAir. O εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της STAR ALLIANCE, προσφέρει και έκπτωση 20% στα εισιτήρια σε όλες τις κατηγορίες θέσεων (Economy και Business) για τις πτήσεις Αθήνα – Κάιρο, Αθήνα – Αλεξάνδρεια και Λάρνακα - Κάιρο.

Η προσφορά ισχύει:

  • για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018
  • και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 30 Ιουνίου 2018

Να υπενθυμίσουμε ότι για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων,  η EGYPTAIR προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων)
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)

Να υπενθυμίσουμε ότι η EGYPTAIR είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, με έδρα το Κάιρο. Ιδρυθείσα στις 7 Μαΐου του 1932, αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική και την έβδομη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που εντάχθηκε στην ΙΑΤΑ. Το αεροπορικό δίκτυο της EGYPTAIR προσεγγίζει περισσότερους από 70 προορισμούς, σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της.  Στην Ελλάδα η EGYPTAIR πετάει τα τελευταία 60 χρόνια, συνδέοντας αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο και από εκεί με όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο www.egyptair.com.