Ειδήσεις
12-06-2018

Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)

Μία εξαιρετική εμπειρία διαμονής που συνεχώς εμπλουτίζεται

Η αγάπη για τον τόπο τους, η έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό και την απαράμιλλη φιλοξενία, καθιστούν τον Όμιλο Σπύρου την πιο επιτυχημένη και εξελιγμένη ξενοδοχειακή αλυσίδα, στο νησί των Σποράδων. Φέτος, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων, από την ίδρυσή του, πραγματοποιήθηκε μία σειρά εκδηλώσεων που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και απέδειξε ότι το μέλλον αναμένεται ακόμη πιο λαμπρό και παραγωγικό. 

Η έναρξη των επετειακών events πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με τη συνέντευξη τύπου, παρουσία δημοσιογράφων του τουριστικού ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκαν στη Σκόπελο, από τον όμιλο Σπύρου, με χορηγούς την Hellenic Seaways και το Alkyon Travel, καθώς και με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπέλου και του «Ορφέα». 

«Ήταν για εμάς μία πρώτης τάξης ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη Σκόπελο στους δημοσιογράφους, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Θέλαμε να βιώσουν από πρώτο χέρι την ομορφιά και τα πάμπολλα θέλγητρα αυτού του τόπου» δήλωσε ο Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου. «Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να προβάλλουμε όχι μόνο τις δικές μας επιχειρήσεις, αλλά συνολικά τη Σκόπελο, αφού την όποια επιτυχία μας την οφείλουμε σε αυτό το νησί» συμπλήρωσε. 

Από αριστερά, ο καθηγητής  Δημήτρης Κούτουλας, ο γενικός διευθυντής του ομίλου Γιώργος Μιχάλης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Σπύρου, ο Βασίλης Τέγος, διευθυντικό στέλεχος, και η executive chef Μαρία Γεωργαλά.

«Από την ανάπτυξη της εταιρίας και τη σταδιακή εδραίωσή της προκύπτει μία αυξημένη ευθύνη για τον όμιλό μας: να στηρίξουμε τον τόπο, χάρη στον οποίο τα ξενοδοχεία μας είχαν μία τόσο επιτυχημένη πορεία» τόνισε ο Βασίλης Σπύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου. «Έτσι ενθαρρύνουμε τους νέους της Σκοπέλου να στραφούν επαγγελματικά προς τον τουρισμό και να σταδιοδρομήσουν στα ξενοδοχεία μας, ενώ στο μέτρο του δυνατού χρησιμοποιούμε τοπικά προϊόντα στις επιχειρήσεις μας» πρόσθεσε. 

Για την ιστορία, ο όμιλος Σπύρου ξεκίνησε με ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο, το1978, και, πλέον, μετρά τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, τα «Rigas», «Skopelos Holidays Hotel & Spa», «Blue Green Bay», «Elios Holidays», ενώ δραστηριοποιείται και σε μια σειρά από άλλους κλάδους. Πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας με τη μετονομασία του ξενοδοχειακού και τουριστικού σκέλους σε «Spyrou Skopelos Experience». Ο επανασχεδιασμός αυτός σχετίζεται με την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου σε νέους τομείς. Στόχο αποτελεί η ολοκληρωμένη και καλά οργανωμένη  εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη από κάθε γωνιά της γης. 

Η «Spyrou Skopelos Experience», άλλωστε, έχει εμπλουτίσει τη διαμονή στα ξενοδοχεία της, δημιουργώντας τρία νέα γαστρονομικά εστιατόρια με την  υπογραφή της καταξιωμένης chef Μαρίας Γεωργαλά, τα οποία πλαισιώνουν τις υπηρεσίες ευεξίας, τις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες, τη διοργάνωση γάμων και τα πακέτα πεζοπορικού τουρισμού. Επιπρόσθετα, η επιτυχημένη δραστηριοποίηση του ομίλου στον εμπορικό κλάδο, τα τελευταία έξι χρόνια, με την δημιουργία του «Best Shop Skopelos», οδήγησε στην επέκταση των εργασιών με τα πρόσφατα εγκαίνια του παραπάνω και στη Σκιάθο. 

 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)
 Τα «Spyrou Hotels» γιόρτασαν τα 40 τους χρόνια (pics)