Ειδήσεις
10-07-2018

Με το Cruise Ferry MYKONOS PALACE ο Πειραιάς απέχει από τα Χανιά μόλις 6 ώρες και 30 λεπτά!

Από την Κυριακή 15 Ιουλίου, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ εκμηδενίζουν καθημερινά τις αποστάσεις με δρομολόγια που κάνουν το ταξίδι στην Κρήτη άνετο και γρήγορο.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ εκμηδενίζουν καθημερινά τις αποστάσεις με δρομολόγια που κάνουν το ταξίδι στην Κρήτη άνετο και γρήγορο.

Με την αξιοπιστία και την εμπειρία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE θα ξεκινήσει την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 το πρώτο του δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς, συνδέοντας τη Δυτική Κρήτη με τον Πειραιά.                                                     Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00 και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 30 λεπτά.
Το Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο, μόλις 16 ετών, αντάξιο της πόλης των Χανίων, αποτελεί από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Mπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένo σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό και ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα. 

Και αυτό το καλοκαίρι, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ φροντίζουν να έρχονται όσο το δυνατόν πιο κοντά τόσο στα ελληνικά νησιά όσο και στους επιβάτες τους, γι αυτό έφτιαξαν διάφορα πακέτα προσφορών από τα οποία οι τελευταίοι μπορούν να επωφεληθούν:

•         Μοναδικές Εκπτώσεις και πακέτα προφορών

•         20% στα εισιτήρια επιστροφής επιβατών και οχημάτων

•         1 επιβάτης σε οικονομική θέση (DECK) + ΙΧ αυτοκίνητο 79 ευρώ

•         3 + 1 δωρεάν σε τετράκλινη καμπίνα, τουλάχιστον 2 από τα 4 εισιτήρια να είναι ακέραια και όλοι οι επιβάτες να ταξιδεύουν στην ίδια καμπίνα

•         Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν σε οικονομική θέση, 50% σε κλίνη σε όλες τις θέσεις

•         Παιδιά 4 – 16 ετών 50% έκπτωση σε κλίνη σε όλες τις θέσεις

•         Φοιτητές 50% έκπτωση σε κλίνη σε όλες τις θέσεις, εκτός από ΛΟΥΞ και 20% σε δίκυκλο ή ΙΧ

•         Άνεργοι 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις, εκτός από ΛΟΥΞ και 20% σε δίκυκλο ή ΙΧ

•         Επιβάτες άνω των 60 ετών, 20% σε όλες τις θέσεις και 20% στα οχήματά τους

•         Πολύτεκνοι 50% σε οικονομική θέση, 30% σε κλίνη εκτός Λουξ και 20% σε οχήματα. Η έκπτωση ισχύει και για τα τέκνα έως 25%

Όλες οι κατηγορίες των εκπτώσεων είναι αναρτημένες στο επίσημο site των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ προχώρησαν στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των κρατήσεων μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου, από τις 07:00 έως 24:00, καθημερινά. Κρατήσεις On-Line σε 24ωρη βάση στο minoan.gr.