Ειδήσεις
11-10-2018

Το 18-24.gr αποκτά τον δικό του τερματικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη!

Λύση στο μακροχρόνιο πρόβλημα της ύπαρξης ενός μόνιμου σημείου αναχωρήσεων για τις οργανωμένες του εκδρομές δίνει το 18-24.gr, μέσα απο την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την εταιρεία Theodorou Gas & Bus Station.

Λύση στο μακροχρόνιο πρόβλημα της ύπαρξης ενός μόνιμου σημείου αναχωρήσεων για τις οργανωμένες του εκδρομές δίνει το 18-24.gr, μέσα απο την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την εταιρεία Theodorou Gas & Bus Station.

Από νέο τερματικό σταθμό  θα αναχωρούν πλέον τα λεωφορεία του 18-24.gr προς Μπάνσκο, Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Κωνσταντινούπολη. Θέλοντας να  παρέχει πάντα στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, το 18-24.gr  αφού εξέτασε όλες τις δυνατές επιλογές, κατέληξε στο Theodorou Gas & Bus Station που βρίσκεται στη Γιαννιτσών 283, μόλις 150μ. από το ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πρόκειται για έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο με ό,τι πιθανόν να χρειαστείτε πριν το ταξίδι σας αφού περιλαμβάνει εστιατόριο, καφετέρια και mini market για όλους τους εν δυνάμει ταξιδιώτες. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι όλοι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, πάντα την τελευταία στιγμή χρειάζονται να αγοράσουν κάτι που είτε το έχουν ξεχάσει είτε προέκυψε. 

Εύκολα προσβάσιμο από όλους, αφού εξυπηρετείται από αστικές συγκοινωνίες ενώ λίγα μέτρα μακριά υπάρχει και πιάτσα ταξί. Είναι ένας χώρος ασφαλούς στάθμευσης με διαθέσιμο στεγασμένο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ικανό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες, ενώ λειτουργεί βενζινάδικο, πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά και πρατήριο ανεφοδιασμού υγραερίου κίνησης στον ίδιο χώρο. «Ειμαστε χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία που θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα. Ο αριθμός των πελατών αυξάνει συνεχώς σε προορισμούς όπως το Bansko, το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι, συνεπώς αποτελούσε αναγκη και στόχο για εμας, να μπορούμε να φιλοξενηθούμε σε ένα χώρο που να μας παρέχει ασφάλεια για τις επιβιβάσεις κι αποβιβάσεις των πελατων μας, αλλά και να καλύπτουμε όλες τους τις ανάγκες κατα την αναμονή πριν την έναρξη του ταξιδιού. Η συγκεκριμένη συνεργασία όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες αυτές, αλλά δινει κι ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους συνεργάτες μας που εκτελούν το μεταφορικό έργο να ανεφοδιαστουν, να καθαρίσουν τα λεωφορεία, να σταθμεύσουν», μας αναφέρουν απο το 18-24.gr.

«Το σημείο είναι ιδανικο. Σε ελάχιστη απόσταση βρίσκονται τα υπεραστικά ΚΤΕΛ αλλα και το τέρμα των βασικών αστικών γραμμών καθώς και πιάτσα ταξί. Η κίνηση είναι σημαντική, αφού ξεφεύγουμε απο τις κακές συνήθειες φόρτωσης σε επικίνδυνα σημεία πάνω στο δρόμο, αλλά και παρέχουμε ιδανικές συνθήκες στους πελάτες μας».