Ειδήσεις
30-10-2018

Condé Nast Traveller: «Τα καλύτερα του κόσμου τα ελληνικά νησιά»

Θριάμβευσε η Ελλάδα στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία του Condé Nast Traveller 2018, η απονομή των οποίων έγινε πρόσφατα στο Λονδίνο. Με δύο παγκόσμιες πρωτιές και συνολικά τρία βραβεία, οι πιο σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας ήρθαν από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller και τα 21st Annual Readers’ Awards 2018. Το κοινό ψήφισε πρώτα στον κόσμο τα ελληνικά νησιά, αλλά και την Ελλάδα ως τη δεύτερη πιο αγαπημένη χώρα για διακοπές. Δεύτερα βγήκαν τα νησιά των Μαλδίβων. 


 
Η χώρα μας πήρε: 

  • την 1η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands / Favourite islands).
  • την 1η θέση και το  κορυφαίο  βραβείο της βραδιάς «The World’s Top 100». Συγκέντρωσε  τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού απ’ όλες τις κατηγορίες για τα Ελληνικά Νησιά, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63 %, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση
  • την 2η θέση ως η καλύτερη/πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως (κατηγορία Best countries / Favourite countries).

 
 

Η κα Έμμυ Αναγνωστοπούλου, Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, παραλαμβάνει το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως»


Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού, αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας του ΕΟΤ στο εξωτερικό.

Condé Nast Traveller: «Τα καλύτερα του κόσμου τα ελληνικά νησιά»