Ειδήσεις
11-02-2019

Δύο ελληνικοί προορισμοί στους πιο οικονομικούς της Ευρώπης για ρομαντικές αποδράσεις

Σύμφωνα με έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Hoppa

To ταξιδιωτικό site Hoppa.com δημοσίευσε μια λίστα με τις φθηνότερες ευρωπαϊκές πόλεις για ρομαντικές αποδράσεις, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο ελληνικές πόλεις.

Η λίστα του Hoppa διαμορφώθηκε με βάση το μέσο κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο, φαγητού και ποτού ανά άτομο και ανά διανυκτέρευση.

Στην 8η θέση της λίστας με τους πιο οικονομικούς ρομαντικούς προορισμούς συναντάμε τα Χανιά. Σύμφωνα με την έρευνα του Hoppa, η όμορφη κρητική πόλη προσφέρεται για μια ρομαντική απόδραση για δύο με μέσο κόστος που δεν ξεπερνά τα €106. 

Στην 15η θέση της λίστας φιγουράρει η Αθήνα με μέσο κόστος διαμονής, φαγητού και ποτού €130 τη βραδιά.

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις ευρωπαϊκές πόλεις για ρομαντικές και low budget αποδράσεις βρίσκεται η Σόφια με μέσο κόστος €71. Ακολουθεί το Κίεβο με μέσο κόστος €82, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκουμε το Βουκουρέστι με μέσο κόστος €85.

Το Παρίσι και η Βενετία είναι δύο από τους πιο κλασικούς και αγαπημένους προορισμούς για ρομαντικές αποδράσεις. Σύμφωνα με το άρθρο του Hoppa, όμως, είναι και από τους πιο ακριβούς, με μέσο κόστος €214 και €257 αντίστοιχα.