Ειδήσεις
20-02-2019

18-24 TRAVEL: Περισσότερα από 1.200 καταλύματα για το καλοκαίρι

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς

Με περισσότερα από 1.200 συνεργαζόμενα καταλύματα σε όλα τα ελληνικά νησιά το 18-24 TRAVEL είναι έτοιμο, όπως όλα δείχνουν, για ένα ακόμα δυναμικό καλοκαίρι.

Ο βασικός πάροχος τουριστικών υπηρεσιών της χώρας έχει συνάψει συνεργασίες με καταλύματα όλων των κατηγοριών και μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και καλύπτει τις δικές τους ανάγκες. 

Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία που διατηρεί με πολλά από αυτά τα καταλύματα στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, εξασφαλίζει επιλογές διαμονής για τους πελάτες του ακόμα και στις πιο περιζήτητες ημερομηνίες του καλοκαιριού.

Πάρος, Νάξος, Ίος, Μήλος, Σκόπελος, Σκιάθος, Σαντορίνη είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς στους οποίους η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 18-24 TRAVEL πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα πολλές από αυτές τις συνεργασίες, αναλαμβάνει από τη φετινή χρονιά όχι μόνο την εμπορική εκμετάλλευση αλλά και το πλάνο ανάπτυξης αυτών των επιχειρήσεων.

«Τα τελευταία χρόνια σημειώνουμε συνεχώς ανοδική πορεία στις κρατήσεις ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών για τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό μας οδηγεί συνεχώς στην αναζήτηση αλλά και τη σύναψη νέων συνεργασιών με σκοπό να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές διαμονής. Ειδικά μετά την επιτυχημένη περσινή καλοκαιρινή σεζόν οι νέες συνεργασίες ήταν μονόδρομος. Έχουμε φτάσει τα 1.200 συνεργαζόμενα καταλύματα για το καλοκαίρι και δεν αποκλείουμε να προστεθούν κι άλλα λόγω της αυξημένης ζήτησης. Επιλογές υπάρχουν για όλους, σε όποιο νησί επιλέξουν να περάσουν τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές. Εμείς το μόνο που τους συμβουλεύουμε είναι ότι όσο νωρίτερα κλείσουν το πακέτο διακοπών τους τόσο καλύτερη τιμή θα βρουν και φυσικά θα έχουν περισσότερες επιλογές για να επιλέξουν. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξητική τάση στους Έλληνες που προγραμματίζουν όλο και νωρίτερα τις καλοκαιρινές τους διακοπές», δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 TRAVEL.

Στο www.18-24.gr μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για τη Σκιάθο που ξεκινούν από 42 ευρώ, για τη Σκόπελο από 43 ευρώ, για την Πάρο από 84 ευρώ και πολλές ακόμη επιλογές και για άλλους δημοφιλείς προορισμούς.