Ειδήσεις
21-02-2019

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ταξιδέψεις δωρεάν σε όλο τον κόσμο

Μια εταιρεία ψάχνει άτομα για να κάνουν ένα ταξίδι ζωής

Τι θα έλεγες για ένα ταξιδάκι σε όλες τις ηπείρους του πλανήτη και με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Μια εταιρεία σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις. Υπάρχει όμως μία προυπόθεση: να είσαι διατεθειμένος να ταξιδέψεις παρέα με έναν άγνωστο.  

Το TourRadar, ένα από τα μεγαλύτερα online travel agencies για πολυήμερα ταξίδια, ψάχνει για δύο άγνωστα μεταξύ τους άτομα, που επιθυμούν να εξερευνήσουν τον κόσμο ταξιδεύοντας σε πέντε διαφορετικές ηπείρους, στο πλαίσιο της διαφημιστικής της καμπάνιας Tour the World. 

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο θα συνοδεύει τους δύο τυχερούς και θα καταγράφει τις περιπέτειες τους, οι οποίες θα προβάλλονται στα social media της TourRadar. 

Η εταιρεία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το project σε 50 ημέρες. Φυσικά, όλα τα έξοδα (αεροπορικά, διαμονή, φαγητό) θα είναι καλυμμένα.

Αν ψήνεσαι να λάβεις μέρος σε όλο αυτό, δεν έχεις παρά να στείλεις εδώ ένα βιντεάκι δύο λεπτών εξηγώντας για ποιο λόγο πρέπει να σε επιλέξουν.

Η προθεσμία για τις συμμετοχές λήγει στις 24 Μαρτίου. Η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει τα ονόματα των δύο τυχερών τον Απρίλιο και το ταξίδι θα ξεκινήσει τον Μάιο.