Ειδήσεις
26-02-2019

18-24 TRAVEL: Έμφαση στα οδικά για την άνοιξη

Τα τελευταία χρόνια οι οδικές εκδρομές έχουν αρχίσει και πάλι να αποκτούν σταθερό κοινό

Μπορεί οι τιμές των low cost αεροπορικών να αποτελούν κίνητρο για να ταξιδέψει κάποιος, ωστόσο οι οδικές εκδρομές έρχονται ψηλά στη λίστα επιλογής όσων ψάχνουν μια ευκαιρία για απόδραση.

Στο www.18-24.gr η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και πετυχημένη εδώ και πολλά χρόνια. Το εγχείρημα είχε ξεκινήσει από το Μπάνσκο όπου πλέον έχουν γίνει παράδοση οι οδικές εκδρομές -με το 18-24 TRAVEL να αποτελεί τον βασικό τροφοδότη τουριστών στην περιοχή- και έχει επεκταθεί πια και σε άλλους προορισμούς. Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Κωνσταντινούπολη κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Για το λόγο αυτό το on line travel agency διοργανώνει οδικές εκδρομές για τους δημοφιλείς αυτούς προορισμούς και την άνοιξη.

«Αυξάνεται συνεχώς το ταξιδιωτικό κοινό που αναζητά μια ευκαιρία κοντινής και οικονομικής απόδρασης λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτές λοιπόν οι οδικές εκδρομές αποτελούν την ιδανική λύση. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη όλο το χειμώνα και ακριβώς λόγω της μεγάλης ζήτησης ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών για αυτούς τους προορισμούς δίνουμε βαρύτητα στις οδικές μας εκδρομές και για την άνοιξη. Φυσικά σημαντικό ρόλο για τη μεγάλη αυτή ζήτηση και τη συνεχόμενη αύξηση των πελατών οδικών εκδρομών, παίζουν οι πολύ χαμηλές μας τιμές» δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24 TRAVEL.

Όταν οι τιμές ξεκινούν από 53 ευρώ για το Μπάνσκο, 91 ευρώ για το Βελιγράδι, 99 ευρώ για την Κωνσταντινούπολη και 110 ευρώ για το Βουκουρέστι, όλοι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα πριν έρθει η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές.