Ειδήσεις
23-03-2019

18-24 TRAVEL: Διπλασιασμός των αεροπορικών ο στόχος για το 2019

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για τη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων

Το 18-24 TRAVEL στέφθηκε νικητής στις κρατήσεις αεροπορικών πακέτων διακοπών για το 2018. Aρκεί να σημειώσουμε ότι το ποσοστό αύξησης άγγιξε το 86% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων που άλλαξε τις ταξιδιωτικές συνήθειες των Ελλήνων σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία στα αεροπορικά πακέτα διακοπών όλο το χρόνο.

Δυναμικά όμως ξεκίνησε και το 2019 για το on line travel agency αφού οι κρατήσεις για τη νέα χρονιά είχαν ξεκινήσει ήδη από τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου χρόνου.

Στόχος είναι φέτος να διπλασιαστεί το ποσοστό των αεροπορικών πακέτων διακοπών, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται είναι απόλυτα εφικτό όπως μας εξηγεί ο CEO του www.18-24.gr Γιώργος Καρανάσιος. 

«Οι Έλληνες επιλέγουν τα τελευταία χρόνια να ταξιδεύουν στην Ευρώπη όλο και πιο συχνά και αυτό το παρατηρούμε καθημερινά από την επιλογή αεροπορικών πακέτων στην πλατφόρμα κρατήσεων μας. Αν και τα προηγούμενα χρόνια τα ταξίδια στο εξωτερικό σημείωναν αύξηση από τον Οκτώβριο μέχρι το Πάσχα, τώρα παρατηρείται αύξηση στις κρατήσεις όλο το χρόνο. Είναι γεγονός ότι τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι πλέον πολύ πιο οικονομικά από το να ταξιδεύεις μέσα στη χώρα. Παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση στις κρατήσεις αεροπορικών πακέτων διακοπών τη χρονιά που πέρασε και στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε το ποσοστό αυτό φέτος. Φυσικά και δεν είναι δύσκολο αυτό αν σκεφτείτε ότι οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν με καθημερινές πτήσεις στους πιο δημοφιλής προορισμούς και η συνεργασία με 4000 πλέον ξενοδοχεία τους δίνει αμέτρητες επιλογές για να διαλέξουν. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας έχουμε μείνει πιστοί στην στρατηγική και προσφέρουμε αποκλειστικά ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών. Και όπως φαίνεται πράξαμε σωστά γιατί πλέον οι περισσότεροι Έλληνες έχουν στραφεί προς αυτό το σύστημα κρατήσεων. Το μόνο που συμβουλεύουμε τους πελάτες μας ότι πρέπει να θυμούνται είναι ότι όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα».