Ειδήσεις
03-04-2019

Reytrip: Ο νέος τρόπος να βρίσκεις φθηνές πτήσεις

Σε αυτό το site θα βρεις τα εισιτήρια που σε συμφέρουν και θα κερδίσεις ωραία bonus

Ακούς παντού γύρω σου ότι όλοι ταξιδεύουν με φθηνά εισιτήρια και αναρωτιέσαι πού και πώς τα βρίσκουν; Πολλοί πιστεύουν ότι τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ακριβά, όμως αν ξέρεις να ψάχνεις μπορείς να βρεις πραγματικά καλές προσφορές. Γι΄ αυτό υπάρχουν τα κατάλληλα sites που κάνουν αυτή τη δουλειά για σένα, οργανωμένα και γρήγορα.  

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψη μας είναι το reytrip.com, ένα νέο site που συγκεντρώνει τις διαθέσιμες επιλογές πτήσεων και εισιτηρίων για τον προορισμό που σε ενδιαφέρει, συγκρίνοντας πληροφορίες και τιμές μέσα από πλήθος αεροπορικών και ταξιδιωτικών επιχειρήσεων.

Με μια απλή αναζήτηση σου παρουσιάζει πολλές επιλογές για να διαλέξεις τα εισιτήρια που σε συμφέρουν και στη συνέχεια σε οδηγεί στο site που διαθέτει αυτά τα εισιτήρια, για να ολοκληρώσεις εκεί την κράτησή σου. Απλά και γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις σε δεκάδες sites.

 

Τι είναι όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει; Χρησιμοποιώντας το Reytrip βγαίνεις διπλά κερδισμένος, αφού δεν σε βοηθά μόνο να βρεις το πιο οικονομικό εισιτήριο, αλλά προσθέτει στην κράτησή σου ωραία bonus χωρίς καμία χρέωση!

Τα bonus είναι μοναδικά επιλεγμένες προσφορές - που είτε έχουν να κάνουν με το ταξίδι είτε είναι εντελώς διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες (αγορές, φαγητό, διασκέδαση κ.ά.) σε ειδικές τιμές ή και εντελώς δωρεάν από διάφορες επιχειρήσεις. Κάθε πτήση συνοδεύεται από εναλλακτικές προτάσεις bonus, ώστε να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει.

Όλο αυτό λειτουργεί με τρία απλά βήματα: Επιλέγεις την πτήση που θέλεις στο Reytrip και αυτό σε οδηγεί στο site του παρόχου για να κάνεις την κράτησή σου. Κλείνεις το εισιτήριο και παίρνεις τον κωδικό της κράτησης. Επιστρέφεις στο Reytrip, κλικάρεις στο κουμπί «MY BONUS» για να διαλέξεις το bonus που σου αρέσει από αυτά που συνοδεύουν την πτήση σου και αυτό γίνεται δικό σου είτε μέσω email είτε μέσω ανακατεύθυνσης στο site της συνεργαζόμενης επιχείρησης.

 

Με λίγα λόγια, αν κλείσεις την πτήση σου από το Reytrip, έχεις μόνο να κερδίσεις.

Λοιπόν, πότε θα κανονίσεις το επόμενο ταξίδι σου;

 

Διαβάστε επίσης:

Γκάφα από υποψήφια δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ: Έβαλε στο συνδυασμό μέλος της Χρυσής Αυγής 

Μαγεία! Διανυκτέρευση στο Λούβρο προσφέρει η Airbnb (pics)

Οι ...ανησυχίες του Ζάεφ για την όμορφη κόρη του και η «εξομολόγηση» στον Τσίπρα (vid & pics)