Ειδήσεις
28-05-2019

Διακοπές στα ελληνικά νησιά με λιγότερο από €150!

Το νέο τηλεοπτικό σποτ του www.18-24.gr εξηγεί πως δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να ταξιδέψεις στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς

Αν θέλεις να κάνεις φέτος διακοπές, σίγουρα χρειάζεσαι το www.18-24.gr. Αυτό επιβεβαιώνει η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων με το νέο τηλεοπτικό σποτ της που παρουσιάζεται από τη Δευτέρα 27/05.

Το δεύτερο διαφημιστικό σποτ της τηλεοπτικής καμπάνιας του www.18-24.gr βάζει πλώρη για τα ελληνικά νησιά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μας εξηγεί πως με λιγότερα από 150 ευρώ μπορεί κανείς να ταξιδέψει στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Το on line travel agency διαθέτει για όλους ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά και τη διαμονή για ελληνικούς προορισμούς όπως η Μήλος, η Νάξος, η Πάρος, η Αμοργός , η Σαντορίνη, η Ίος, η Σκόπελος και τα Χανιά. Μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ εξηγεί πως το μόνο που χρειάζεται να θυμάται όποιος επιθυμεί να ταξιδέψει είναι ότι «όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα».

«Αυτό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε σε όλους μέσα από τη νέα τηλεοπτική μας καμπάνια είναι ότι για να ταξιδέψει κανείς δεν είναι απαραίτητο να διαθέσει περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί- αρκεί να μπορεί να επιλέξει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά. Μέσα από το συνδυασμό των υπηρεσιών που παρέχουμε όλοι οι πελάτες εξασφαλίζουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Και δεν κερδίζουν με τον τρόπο αυτό μόνο χρήματα αλλά και χρόνο αφού δε χρειάζεται πια να ψάχνουν για μεταφορά ή μεμονωμένο ακτοπλοϊκό εισιτήριο όταν τους παρέχονται όλα σε μια τιμή και μπορούν να ταξιδέψουν. Θέλουμε το ταξίδι και φυσικά οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι εφικτές για όλους γι’ αυτό και συνεχώς φροντίζουμε να διαθέτουμε πραγματικές ευκαιρίες για τους πελάτες μας» δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr.

Κάντε μια αναζήτηση λοιπόν στο www.18-24.gr και επιλέξτε τον φετινό καλοκαιρινό σας προορισμό!

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ εδώ: