Ειδήσεις
05-06-2019

Διακοπές στην Ευρώπη με λιγότερα από €150

Το 18-24 TRAVEL δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια στους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Το 18-24 TRAVEL αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα κρατήσεων που παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Με μια αναζήτηση στο www.18-24.gr μπορείτε να βρείτε πραγματικές ευκαιρίες για ταξίδια στην Ευρώπη με λιγότερα από 150 ευρώ.

Η Ρώμη, η Βουδαπέστη, η Κρακοβία, η Νάπολη και η Βαρκελώνη είναι μόνο μερικοί από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τους οποίους το on line travel agency διαθέτει πραγματικές ευκαιρίες για απόδραση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Φυσικά αυτό είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού υπηρεσιών που παρέχει, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να κερδίσει χρόνο αλλά και χρήματα.

«Αντιληφθήκαμε από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας πριν από αρκετά χρόνια την ανάγκη του κόσμου να ταξιδέψει και γι’ αυτό φροντίζουμε να του δίνουμε αυτή τη δυνατότητα χωρίς να του κοστίζει ακριβά. Έχουμε αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και έτσι μπορούμε να εξασφαλίζουμε για όλους ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στις πιο οικονομικές τιμές. Αρκεί όπως λέμε να μπορεί κάποιος να αρπάξει την ευκαιρία και να μπορέσει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή τιμή στην ημερομηνία που επιθυμεί», αναφέρει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του 18-24.gr.

Με περισσότερους από 40 διαθέσιμους προορισμούς και με πάνω από 4000 συνεργαζόμενα ξενοδοχεία στο εξωτερικό, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το κατάλυμα που του ταιριάζει αρκεί να γνωρίζει ότι όσο νωρίτερα ψάξει τόσο φθηνότερα θα βρει. Αυτός είναι και ο λόγος που το www.18-24.gr είναι το μοναδικό website στην Ελλάδα που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών σε απίστευτα χαμηλές τιμές.