Ειδήσεις
04-07-2019

Τα Myconian Collection Hotels & Resorts φιλοξένησαν το «Gumball 3000», το πιο πολυτελές event στον κόσμο του αυτοκινήτου

Μοναδικά super cars που συνοδεύονταν από τους αστέρες οδηγούς τους δημιούργησαν το τέλειο σκηνικό για το απόλυτο καλοκαιρινό γεγονός

Η επική επιστροφή του «Gumball 3000», με τους πιο δυνατούς super star οδηγούς και τα μοναδικά super cars, φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στα Myconian Collection Hotels & Resorts! 

Το 21o λανσάρισμα του δημοφιλούς αγώνα «Gumball 3000», πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο με το φετινό motto «από την Μύκονο στην Ίμπιζα». Δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα που συνοδεύονταν από τους αστέρες οδηγούς τους, συγκεντρώθηκαν στα Myconian Collection Hotels & Resorts, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για το απόλυτο καλοκαιρινό γεγονός. Τα Myconian Collection καλωσόρισαν με υπερηφάνεια την οικογένεια του Gumball για 2η φορά και μοιράστηκαν τη μοναδική γοητεία και ομορφιά της Myconian Life!

Σπάνια μοντέλα αυτοκινήτων - από Bentley μέχρι Lamborghini, Ferrari, Porsche-, κατέφτασαν στο νησί, δίνοντας στους συμμετέχοντες του Gumball την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία της ταχύτητας. Οι επισκέπτες των Myconian Collection εξερεύνησαν από κοντά τα resort και γιόρτασαν, κάτω από τα αστέρια της Μυκόνου, τα 21α γενέθλια του Gumball 3000! O όμιλος των Myconian Collection Hotels & Resorts δημιούργησε για ακόμη μια φορά την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και μοιράστηκε εντυπωσιακές στιγμές με τους συμμετέχοντες του Worldwide Event!

Λίγα λόγια για το Gumball 3000:

Το Gumball 3000 Rally είναι ένα αυτοκινητιστικό event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και ταξιδεύει σε μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή 3000 μιλιών στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες με χιλιάδες οπαδούς και φωτογράφους παγκοσμίως. Φέτος ξεκίνησε με μια διετή γιορτή στο νησί της Μυκόνου, πριν ταξιδέψει σε άλλες 8 χώρες, καταλήγοντας στο εξωτικό νησί της Ίμπιζα.

Λίγα λόγια για το Myconian Collection Hotels & Resorts:

Το Myconian Collection αποτελεί μια εξαιρετική συλλογή από δέκα πολυτελή ξενοδοχεία, θέρετρα και βίλες στις πλέον προνομιούχες τοποθεσίες του κοσμοπολίτικου νησιού της Μυκόνου με gourmet εστιατόρια, υπερσύγχρονα spa και κέντρα θαλασσοθεραπείας, εγκαταστάσεις συνεδρίων και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για διεξαγωγή αξέχαστων γαμήλιων τελετών.