Ειδήσεις
12-07-2019

Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές

Σύμφωνα με το www.18-24.gr, οι κρατήσεις για τον Σεπτέμβριο αυξάνονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια

Όταν ο Αύγουστος τελειώνει, ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές. Δεν είναι λίγοι πια αυτοί που επιλέγουν τον Σεπτέμβριο για τις διακοπές τους. Το κλίμα έχει αλλάξει, η ανεβασμένη θερμοκρασία μέχρι τον Οκτώβριο καλά κρατεί και αν τα προηγούμενα χρόνια όσοι περίμεναν το τέλος Αυγούστου για να πάρουν την καλοκαιρινή άδεια αποτελούσαν εξαίρεση τώρα έχουν γίνει ο κανόνας.

Οι λόγοι είναι πολλοί και τα πλεονεκτήματα ακόμη περισσότερα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Τον Σεπτέμβριο υπάρχει δυνατότητα να βρεις πολύ πιο εύκολα το κατάλυμα που σου αρέσει στον προορισμό που επιθυμείς και κυρίως σε πολύ καλύτερη τιμή. Δε χρειάζεται λοιπόν ούτε να στριμώχνεσαι ούτε να συμβιβάζεσαι με κάποια επιλογή που για σένα δεν είναι ιδανική. Ίσα ίσα έχεις και περισσότερες επιλογές για να διαλέξεις.

Τα νησιά δε «βουλιάζουν» από κόσμο όπως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλύτερες και για πολλούς πιο ποιοτικές διακοπές εκεί που θα επιλέξεις να πας. 

Αυτό σημαίνει καλύτερη παροχή υπηρεσιών, μεγαλύτερη ευκολία στη μετακίνηση, μικρότερο χρόνο αναμονής σε αξιοθέατα και φυσικά παραλίες με πολύ λιγότερο κόσμο χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις ώρες για να βρεις μια ξαπλώστρα και μετά για να εξυπηρετηθείς. 

Επικοινωνήσαμε με το δημοφιλέστερο on line travel agency της χώρας, το www.18-24.gr, και μας επιβεβαίωσαν πως οι κρατήσεις για διακοπές τον Σεπτέμβριο αυξάνονται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με τα νησιά των Κυκλάδων και τις Σποράδες να έρχονται πρώτα στη λίστα επιλογής.

Πάρος, Νάξος, Μήλος, Ίος, Σύρος, Σκιάθος, Σκόπελος είναι ιδανικοί προορισμοί και για το μήνα Σεπτέμβριο.

Στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν ακτοπλοϊκά και διαμονή για τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς. 

Όταν λοιπόν για κάποιους οι καλοκαιρινές διακοπές τελειώνουν για κάποιους άλλους μόλις ξεκινούν.

Μπείτε τώρα στο www.18-24.gr και κάντε την κράτηση σας για τον Σεπτέμβριο.