Ειδήσεις
02-09-2019

Τριήμερο στο Μπάνσκο από 39 ευρώ μόνο για λίγες ώρες!

Μια μοναδική προσφορά του www.18-24.gr για τον κορυφαίο χειμερινό προορισμό

Σούπερ προσφορά για το Μπάνσκο μόνο από 39 ευρώ γίνεται; Φυσικά και γίνεται όταν σου το προσφέρει το www.18-24.gr! Σε άλλους καιρούς θα λέγαμε ότι το αφεντικό τρελάθηκε αλλά, όπως μας έχει συνηθίσει, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων πρωτοτυπεί για ακόμη μια φορά.

Σημειώστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα, κινηθείτε γρήγορα και θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό από 39 ευρώ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι και μόνο για 4 ώρες, να μπείτε εδώ και να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα super offer πακέτα.

«Κάθε χρόνο επιλέγουν να ταξιδεύουν μαζί μας στο Μπάνσκο χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών. Αξίζει να σας αναφέρω πως μόνο τη χρονιά που μας πέρασε μεταφέραμε 10.000 άτομα, αριθμός που όπως όλα δείχνουν θα σπάσει νέο ρεκόρ φέτος. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δώρο στους πελάτες μας με αυτή την super offer και σκεφτήκαμε αυτό το πρωτότυπο ραντεβού για την επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου» δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr.

To online travel agency αποτελεί τον Νο1 πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στο Μπάνσκο με πολλές πετυχημένες και αποκλειστικές συνεργασίες στην περιοχή. Τώρα λοιπόν, σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε ένα τριήμερο από 13 έως 15 Δεκεμβρίου στο χειμερινό θέρετρο μόνο από 39 ευρώ! Εσείς θα προλάβετε αυτή την ευκαιρία;