Ειδήσεις
03-10-2019

Τριήμερο στο Βελιγράδι από 59 ευρώ!

Το 18-24 TRAVEL σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις στη Λευκή Πόλη των Βαλκανίων στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

Το επόμενο ραντεβού σου για το Βελιγράδι θα είναι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι γιατί θα έχεις μόνο 4 ώρες στη διάθεσή σου να προλάβεις την σούπερ προσφορά και να επισκεφτείς τη Λευκή Πόλη των Βαλκανίων μόνο από 59 ευρώ.

Πώς; Με ένα κλικ εδώ θα έχεις την ευκαιρία να εξασφαλίσεις το δικό σου ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών για τον απόλυτο προορισμό.

«Τα υψηλά ποσοστά συμμετοχών που σημειώσαμε στις δύο προηγούμενες σούπερ προσφορές για το Μπάνσκο και την Κωνσταντινούπολη μας έδειξαν ότι όλοι αναζητούν διαρκώς μια ευκαιρία για να ταξιδέψουν. Το γεγονός δε, ότι όσοι πελάτες μας δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τις προηγούμενες προσφορές μας ρωτούν καθημερινά πότε θα έχουν ξανά μια τέτοια ευκαιρία, μας έκανε να ετοιμάσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αυτή τη super offer για το Βελιγράδι και να δώσουμε σε περισσότερο κόσμο τη δυνατότητα για σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει στραφεί ξανά προς τις οδικές εκδρομές και το Βελιγράδι βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιλογής του, γιατί προσφέρει τα πάντα χωρίς το ταξίδι να κοστίζει ακριβά. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε ότι αυτός θα είναι ο προορισμός που όσοι προλάβουν θα μπορέσουν να τον επισκεφτούν μόνο από 59 ευρώ» δηλώνει ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr

Μη χάσεις λοιπόν αυτή την ευκαιρία και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι μπες στη δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων για να προλάβεις να εξασφαλίσεις το δικό σου ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών για το Βελιγράδι στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.