Ειδήσεις
11-07-2018

Οι διακοπές μας φέτος αξίζουν τον υψηλότερο δείκτη προστασίας!

Και αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με τη Hellenic Seaways και απολαμβάνουμε τις ομορφιές του Αιγαίου.

Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει με υπευθυνότητα προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι!

Η Hellenic Seaways ακολουθεί πλήρως τους κανόνες του ΕΟΔΥ και εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα πρόληψης αναφορικά με τον Covid-19.

Με τη Hellenic Seaways ταξιδεύουμε “Έτσι κι Αλλιώς, στο Αιγαίο”, με νέες μειωμένες τιμές, και απολαμβάνουμε τις ομορφιές του Αιγαίου!

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν καθημερινά προς τα νησιά του Σαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις πανέμορφες Κυκλάδες και το αγαπημένο Βόρειο Αιγαίο.

Δεκάδες προορισμοί, πολλές επιλογές δρομολογίων, για να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε!

Τα πλοία διαθέτουν άνετα σαλόνια*, καμπίνες*, καθίσματα αεροπορικού τύπου, bars ανοιχτού* και κλειστού τύπου, εστιατόρια*, καταστήματα και όλες τις ανέσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω!  

*Διατίθενται μόνο στα συμβατικά πλοία

Η προστασία σας στη Hellenic Seaways

Στη Hellenic Seaways έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας στο ταξίδι με τα πλοία της εταιρείας:

  • Καθαρίζονται εντατικά όλες οι επιφάνειες των πλοίων 
  • Πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις
  • Διαθέτουν σύστημα αερισμού για 100% φυσικό αέρα
  • Καθαρίζονται τακτικά οι μονάδες κλιματισμού
  • Διαθέτουν απολυμαντικό για τον καθαρισμό χεριών
  • Δημιουργήθηκαν σημάνσεις για την τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων 

Εσείς, πρέπει να έχετε μαζί σας μάσκα προσώπου την οποία θα πρέπει να φοράτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων.

Προσφορές

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της Hellenic Seaways και ταξιδέψτε με μεγάλες εκπτώσεις! Δείτε τις όλες εδώ

Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές, εκπτώσεις για τα μέλη Seasmiles. Γίνετε τώρα μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια και αποκτήστε επιπλέον μοναδικά προνόμια! Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, μπορείτε να δείτε στο www.seasmiles.com

Μπορείτε να γίνετε μέλη στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles και εν πλω μέσω του Seasmiles kiosk που θα βρείτε στα πλοία της Hellenic Seaways. Για τα μέλη του προγράμματος, το kiosk σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα για τους πόντους σας, αλλά και να εκτυπώσετε την blue κάρτα σας.

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στη Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr 

Η Hellenic Seaways είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται στον κλάδο του μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ανεξαρτήτως κλάδου). Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Ραντεβού στο πλοίο και σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι!

Hellenic Seaways. Έτσι κι αλλιώς, Αιγαίο!