Ειδήσεις
14-04-2021

Family Traveller : Τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές

Τα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές φέτος το καλοκαίρι προτείνει το βρετανικό ταξιδιωτικό διαδικτυακό μέσο Family Traveller, με την Αλόννησο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας

«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», αναφέρει στον πρόλογο του αφιερώματός του το βρετανικό ταξιδιωτικό μέσο Family Traveller που προτείνει τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές το φετινό καλοκαίρι. Η λίστα περιλαμβάνει προορισμούς από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες έως τις Σποράδες και τα Επτάνησα.

Στην πρώτη θέση συναντάμε την Αλόννησο, η οποία ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και για τα θαλάσσια πάρκα της. «Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Πέτρος Βαφίνης.

Image

Η μυθική Νάξος, οι Παξοί της ιστιοπλοΐας, η αναζωογονητική Άνδρος, τα πανέμορφα Κουφονήσια, η πολύχρωμη Σύμη, η ισορροπημένη Λευκάδα, η φωτογενής Αντίπαρος, η Σκιάθος με τη ζωντάνια της και η Τήλος με τον οικολογικό χαρακτήρα της συμπληρώνουν τη λίστα για ιδανικές οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε σε φωτογραφίες το top 10 των ελληνικών νησιών για οικογενειακές διακοπές

Αλόννησος
Αλόννησος
Νάξος
Νάξος
Παξοί
Παξοί
Άνδρος
Άνδρος
Κουφονήσια
Κουφονήσια
Σύμη
Σύμη
Λευκάδα
Λευκάδα
Αντίπαρος
Αντίπαρος
Σκιάθος
Σκιάθος
Τήλος
Τήλος
TAGS
#Ελληνικά Νησιά