Ειδήσεις
14-01-2022

Τα 10 ξενοδοχεία του κόσμου με το καλύτερο πρωινό, σύμφωνα με τις κριτικές του TripAdvisor

Έρευνα βρετανικής εταιρείας αποκαλύπτει τα 10 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που έλαβαν τις περισσότερες θετικές κριτικές για το πρωινό τους από τους χρήστες του TripAdvisor

Όσοι ταξιδεύουν συχνά, το γνωρίζουν καλά: Το καλό πρωινό μπορεί να δώσει άλλο νόημα στο ταξίδι. Μπουφές ή a la carte μενού, διεθνή πιάτα ή τοπικά εδέσματα, όπως και να έχει το πρωινό αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο αγαπημένες παροχές ενός ξενοδοχείου.

Η βρετανική εταιρεία Mornings.co.uk αποφάσισε να κάνει μια έρευνα στο TripAdvisor και να συγκεντρώσει τα ξενοδοχεία που προσφέρουν το πιο αξιόλογο πρωινό σε 133 πρωτεύουσες από όλο τον κόσμο. Εξετάζοντας τις κριτικές των χρηστών του TripAdvisor που περιέχουν τις φράσεις «καλύτερο πρωινό», «υπέροχο πρωινό» και «εξαιρετικό πρωινό», η εταιρεία έφτιαξε μια λίστα με τα ξενοδοχεία που έχουν τις περισσότερες θετικές κριτικές για το πρωινό τους.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα 10 ξενοδοχεία με το καλύτερο πρωινό στον κόσμο

To Park Plaza Westminster Bridge στο Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 5.363 θετικές κριτικές για το πρωινό του - ανάμεσά τους, κριτικές που μιλάνε για «εξαιρετικό πρωινό με πραγματικά πολλές επιλογές» και «μεγάλη ποικιλία ακόμα και για το ιδιότροπο 10χρονο παιδί μου».

Image
Photo: Shutterstock

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το πλούσιο ιταλικό πρωινό που σερβίρεται στο τεσσάρων αστέρων Hotel Artemide στη Ρώμη, συγκεντρώνοντας 4.842 θετικές κριτικές, ενώ η λίστα περιλαμβάνει ακόμη δύο ξενοδοχεία του Λονδίνου, το Premier Inn London County Hall Hotel και το The Tower Hotel, που συγκέντρωσαν 3.682 και 3.575 θετικές κριτικές αντίστοιχα για το πρωινό τους.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα:

1. Park Plaza Westminster Bridge, Λονδίνο


2. Hotel Artemide, Ρώμη

3. Traders Hotel, Κουάλα Λουμπούρ

4. Chatrium Hotel Riverside, Μπανγκόκ

5. Shangri-La Bangkok, Μπανγκόκ


6. Premier Inn London County Hall Hotel, Λονδίνο


7. Hotel Palazzo Zichy, Βουδαπέστη

8. The Tower Hotel, Λονδίνο


9. Sandals Royal Bahamian, Νασάου, Μπαχάμες

10. Shangri-La Kuala Lumpur, Κουάλα Λουμπούρ

Διαβάστε ακόμη:

TAGS
#ξενοδοχεία
#Λονδίνο
#Ρώμη