Ειδήσεις
21-01-2022

Οι 15 πιο δημοφιλείς προορισμοί στο Instagram - Ανάμεσά τους και ένας ελληνικός

Έρευνα της ταξιδιωτικής εταιρείας Big 7 Travel αποκαλύπτει τους πιο «ινσταγκραμικούς» ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2022. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί

Με την ελπίδα ότι το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για ταξίδια, η ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel δημοσίευσε μια λίστα με τα πιο πολυφωτογραφημένα μέρη του κόσμου στο Instagram για να πάρουμε ιδέες για τις επόμενες αποδράσεις μας.

Η λίστα βασίστηκε σε ένα σύστημα αξιολόγησης που αναλύει τον αριθμό των hashtags ανά προορισμό, τα αποτελέσματα έρευνας στους αναγνώστες και τις ψήφους της διεθνούς συντακτικής ομάδας της εταιρείας. Ανάμεσα στους 50 προορισμούς της λίστας βρίσκεται και ένα ελληνικό νησί. Συγκεκριμένα, στην 14η θέση φιγουράρει η Σαντορίνη.

Διαβάστε ακόμη:

Η Σαντορίνη στους 15 πιο ινσταγκραμικούς προορισμούς του κόσμου

Image
Πηγή: Shutterstock

Το πολυφωτογραφημένο νησί των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα. Η θέα στο ηφαίστειο, τα λευκά σπίτια, οι εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους, οι ηφαιστειακές μαύρες και κόκκινες παραλίες και οι ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες κάνουν τη Σαντορίνη έναν από τους πιο ινσταγκραμικούς προορισμούς που δικαιολογημένα βρίσκεται στη wish list κάθε ταξιδιώτη σε αυτόν τον πλανήτη.

Image
Πηγή: Shutterstock

Στην κορυφή της λίστας της Big 7 Travel βρέθηκε η Σιγκαπούρη. Συνδυάζοντας ουρανοξύστες και σύγχρονη αρχιτεκτονική, μικρές γειτονιές με πλανόδιους μικροπωλητές, μεγάλα εμπορικά κέντρα και ινδουιστικούς ναούς, τροπική βλάστηση και μυθικούς κήπους, η ασιατική μητρόπολη πάντα βρίσκει τον τρόπο να εκπλήσσει τους ταξιδιώτες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το νησί Μπορακάι στις Φιλιππίνες, ενώ το Οάχου της Χαβάης ήρθε τρίτο. Ακολουθούν αναλυτικά οι 15 πιο δημοφιλείς προορισμοί στο Instagram.

Τα 15 μέρη του κόσμου που αποθεώνει το Instagram

Σιγκαπούρη

Image

Μπορακάι, Φιλιππίνες

Image

Οάχου, Χαβάη

Image

Τόκιο, Ιαπωνία

Image

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Image

Μπανφ, Καναδάς

Image

Ακτή Αμάλφι, Ιταλία

Image

Σικάγο, ΗΠΑ

Image

Λισαβόνα, Πορτογαλία

Image

Κόλπος Χα Λονγκ, Βιετνάμ

Image

Ουάντι Ραμ, Ιορδανία

Image

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Image

Σίδνεϊ, Αυστραλία

Image

Σαντορίνη, Ελλάδα

Image

Παρίσι, Γαλλία

Image

Πηγή φωτογραφιών: Shutterstock

Διαβάστε ακόμη:

TAGS
#Instagram
#Ελληνικά Νησιά