Ειδήσεις
28-09-2022

Ερευνα: Οι top 10 πόλεις στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε αν είστε single

Μια νέα έρευνα από την ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel αποκαλύπτει τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη για singles. Η έρευνα εστίασε στις εφαρμογές γνωριμιών αλλά και στη νυχτερινή ζωή κάθε πόλης - Αυτές είναι οι πόλεις που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα

Υπάρχουν κατάλληλοι προορισμοί για ελεύθερους ταξιδιώτες που αναζητούν σύντροφο; Ναι, απαντά η ταξιδιωτική εταιρεία Big 7 Travel, η οποία πρόσφατα έκανε μια έρευνα για να ανακαλύψει τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ταξιδέψεις αν είσαι single.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα συγκέντρωσε δεδομένα για τη χρήση του Tinder και άλλων εφαρμογών γνωριμιών (Badoo, Lovoo κ.ά.), καθώς και για τη νυχτερινή ζωή κάθε πόλης, ενώ βασίστηκε και στις γνώμες των κατοίκων. Έτσι, προέκυψε η λίστα με τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για singles. Αυτές είναι λοιπόν οι 10 πόλεις όπου έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό ή τουλάχιστον να βγείτε ραντεβού το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη:

Οι καλύτερες πόλεις για singles στην Ευρώπη

Image
Βαρκελώνη (πηγή: Shutterstock)

Η Βαρκελώνη κατέλαβε την πρώτη θέση ως η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για singles. Η καταλανική πρωτεύουσα είναι μια πόλη νεανική, εξωστρεφής και κοσμοπολίτικη. Η νυχτερινή ζωή της πόλης είναι συναρπαστική και προσφέρει τα πάντα, ενώ, όπως αναφέρει η έρευνα, η Βαρκελώνη είναι πολύ δημοφιλής στους χρήστες του Tinder.

Image
Λονδίνο (πηγή: Shutterstock)

Το Λονδίνο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας. Σύμφωνα με το Big 7 Travel, η αγγλική πρωτεύουσα είναι η Μέκκα για singles. Τα events για ελεύθερους (από γευσιγνωσίες μέχρι μαθήματα γυμναστικής) είναι άφθονα, ενώ το Λονδίνο είναι η πόλη με το υψηλότερο ποσοστό χρήσης εφαρμογών γνωριμιών. Το Βερολίνο – όπου, σύμφωνα με την έρευνα, το 51% του πληθυσμού είναι single - κατέλαβε την τρίτη θέση.

Image
Βερολίνο (πηγή: Shutterstock)

Τελευταία στη λίστα, που περιλαμβάνει συνολικά 50 πόλεις της Ευρώπης, είναι τα Τίρανα, ενώ η Αθήνα βρίσκεται στην 20η θέση. Ακολουθεί η πρώτη δεκάδα με τις καλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις για ελεύθερους ταξιδιώτες.

Το top 10 των ευρωπαϊκών πόλεων για singles

1. Βαρκελώνη

Image
Πηγή: Shutterstock

2. Λονδίνο

Image
Πηγή: Shutterstock

3. Βερολίνο

Image
Πηγή: Shutterstock

4. Μαδρίτη

Image
Πηγή: Shutterstock

5. Πράγα

Image
Πηγή: Shutterstock

6. Παρίσι

Image
Πηγή: Shutterstock

7. Μάντσεστερ

Image
Πηγή: Shutterstock

8. Στοκχόλμη

Image
Πηγή: Shutterstock

9. Λισαβόνα

Image
Πηγή: Shutterstock

10. Όσλο

Image
Πηγή: Shutterstock

Διαβάστε ακόμη:

TAGS
#Ευρώπη
#Βαρκελώνη
#Λονδίνο
#Βερολίνο