Ελληνικό Πρωινό
17-04-2018

Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels

Γεύση Ελλάδας. Κυριολεκτικά όμως. Και που; Στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το πρωινό. Το οποίο στις διακοπές έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Έχει έντονα συναισθήματα, καθώς είναι το γεύμα που απολαμβάνεις ως «προσφορά» της φιλοξενίας του τόπου που έχεις επισκεφτεί. Ενός τόπου που προγραμματίζεις για να χαλαρώσεις και να ζήσεις μερικές από τις πιο σημαντικές και όμορφες στιγμές της ζωής σου. Ενός τόπου που επιλέγεις για  να γευθείς την κουλτούρα σε όλο της το μεγαλείο: Να ζήσεις την Ιστορία της Ελλάδας μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους, να κολυμπήσεις στις θάλασσες, να θαυμάσεις την αρχιτεκτονική του κάθε τόπου, να αράξεις κάτω από τον καυτό ήλιο, να ζήσεις τη φιλοξενία και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη χώρα μας είναι «ψαγμένοι». Δεν τους αρκεί ο μουσακάς και το τζατζίκι. Οι επισκέπτες μας  ζήσουν την απόλυτη τουριστική εμπειρία κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Από σεβασμό στην Ιστορία μας και φυσικά προς τους ταξιδιώτες, η Louis Hotels ενσωμάτωσε το «Ελληνικό Πρωινό» σε όλα της τα ξενοδοχεία. 

Μάλιστα, ήταν από τις πρώτες μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα που ακολούθησε τον «βηματισμό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και δημιουργήσει πιστοποιημένο «Ελληνικό Πρωινό», με τα καλύτερα προϊόντα από όλη την Ελλάδα. 

H Louis Hotels αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις μεσογειακές γεύσεις της Ελλάδας και δημιούργησε ένα ξεχωριστό μπουφέ στο πρωινό της, γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα όπως η σπιτική τυρόπιτα, τα παξιμάδια, οι μαύρες και πράσινες ελιές, το μέλι, η φέτα και το ταχίνι, είναι μερικά από τα συστατικά της συνταγής του «Ελληνικού Πρωινού» που διατίθενται και στα εννέα ξενοδοχεία Louis Hotels. 

Σε αυτά έρχονται να προστεθούν και τα ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά κυπριακά προϊόντα όπως είναι ο σουτζούκος, η λούτζα, το παστέλι, το καρυδάκι και το λουκούμι. Όλα μαζί συνθέτουν ένα μαγικό πρωινό, γεμάτο με γευστικές απολαύσεις και γαστρονομικές ιδιαιτερότητες.

Επιλέγοντας αυτό το μπουφέ, ο επισκέπτης του τόπου μας δεν δοκιμάζει μόνο τις γεύσεις, αλλά αποκτά και μια εικόνα για την πολιτιστική παράδοση του τόπου που αποτυπώνει στη μνήμη του τις πιο γλυκιές αναμνήσεις.

Τα 9 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε πέντε ελληνικά νησιά, παράλληλα με την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρουν, δίνουν την ευκαιρία στον κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει τις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει η ελληνική γη, εντάσσοντας τον με αυτό τον τρόπο στην κουλτούρα της χώρας.

To εξαιρετικό πρωινό θα το βρείτε στα ξενοδοχεία Lοuis Hotels:

Louis Creta Princess στην Κρήτη         

Louis Corcyra hotel στην Κέρκυρα          

Louis Kerkyra golf στην Κέρκυρα          

Iti Louis Grand hotel στην Κέρκυρα  

Primasol Louis hotel στην Κέρκυρα

Sentido Plagos hotel  στη Ζάκυνθο 

Louis Zante hotel  στη Ζάκυνθο 

Mykonos Theoxenia στη Μύκονο    

Amada Colossos Ηotel στη Ρόδο     

Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels
Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels
Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels
Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels
Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels
Ελληνικό Πρωινό made by Louis Hotels