Εναλλακτικός τουρισμός
08-09-2018

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα Wine Ηotels της Αργεντινής

Είτε ως υπερσύγχρονα θέρετρα, είτε ως ρουστίκ καταφύγια, τα ξενοδοχεία που βρίσκονται μέσα στους απέραντους αμπελώνες της Αργεντινής, προσφέρουν πολυτέλεια για την ψυχή και το σώμα. Προτεραιότητά τους βέβαια είναι η γευσιγνωσία κρασιού και η ξενάγηση στους αμπελώνες. Αυτά είναι τα 5 καλύτερα Wine Hotel της Αργεντινής.

5
Vines Resort and Spa

Μόλις 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Μεντόζα, βρίσκεται το μεγαλύτερο Wine Hotel της Αργεντινής. Το Vines Resort and Spa είναι ένα Resort με πισίνες, γήπεδα, και φυσικά τεράστιες εκτάσεις αμπελώνων.

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Casa de Uco Vineyards & Wine Resor

Σε μία απέραντη έκταση, το Casa de Uco Vineyards & Wine Resor δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί και να ξεναγεί τους επισκέπτες στους ιδιωτικούς του αμπελώνες και το οινοποιείο του. Με 7 δωμάτια και 9 σουίτες, είναι από τα πιο πολυτελή Wine Hotels της Αργεντινής. 

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Cafayate

Στη Σάλτα, μέσα σε έναν αμπελώνα πολλών στρεμμάτων, βρίσκεται το Cafayate. Εκτός από αυτό βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία για πρόσβαση στους υπόλοιπους σημαντικούς αμπελώνες και διαθέτει εστιατόριο fine dining για wine paring και όχι μόνο... 
Cafayatewineresort.com 

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Rosell Boher Lodge - Μεντόζα

Rosell Boher Lodge. Επίσης στη Μεντόζα. Τέσσερα δωμάτια και μερικά μπουτίκ μπάγκαλοουζ είναι οι βασικοί χώροι φιλοξενίας. Είναι επίσης ο τόπος του  Rosell Boher, ενός φυσικού αφρώδους οίνου από Chardonnay, Pinot και Meunier. 

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Cavas Wine Lodge

Το Cavas Wine Lodge στη Μεντόζα είναι από τα πρώτα πολυτελή Wine Hotel της Αργεντινής και παραμένει από τα καλύτερα. Με 18 δωμάτια που όλα διαθέτουν θέα στις Άνδεις, και ακόμη και τα αφρόλουτρα είναι από κρασί ή απόσταγμα από σπόρους σταφυλιού. 

Προηγούμενο