Εξωτερικό
18-09-2018

Το Bansko… είναι κοντά!

Έπειτα από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, άλλα και με τη φόρα της διαρκούς αύξησης των αεροπορικών πακέτων προς το εξωτερικό, το 18-24.gr έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό των Βαλκανίων.

Αποτελώντας το μεγαλύτερο «εξαγωγέα» χειμερινών τουριστών από όλη την Ελλάδα και το βασικό προμηθευτή πακέτων διακοπών για το Bansko, η δημοφιλέστερη online πλατφόρμα ολοκληρωμένων ταξιδιών, φέτος ετοιμάζεται να κάνει μια ακόμη μεγαλύτερη υπέρβαση!

Οι περσινές αποκλειστικές συνεργασίες με τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του Bansko συνεχίζονται, εξελίσσονται και αυξάνονται

«Σταθερά τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμαστε με ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, 3, 4 και 5 αστέρων. Φέτος, δεν μιλάμε απλά για συνεργασίες, αλλά για αποκλειστικότητα! Στην πλατφόρμα μας, υπάρχουν ήδη διαθέσιμα ξενοδοχεία, που για συγκεκριμένες περιόδους (από 1 Δεκεμβρίου ως 7 Ιανουαρίου) έχουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το 18-24.gr. Αυτό σημαίνει πως έχουμε εξασφαλίσει εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που δεν θα μπορεί κανείς να βρει πουθενά αλλού στην ελληνική αγορά, αλλά ούτε καν διαθεσιμότητες αν δεν κάνει την κράτησή του αποκλειστικά από το 18-24.gr. Είναι κάτι που το δοκιμάσαμε την προηγούμενη χρονιά, πήγε άψογα, και φέτος οι συνεργασίες αυτού του τύπου με περισσότερα καταλύματα, ήταν μονόδρομος» αναφέρει ο CEO της 18-24 TRAVEL Γ. Καρανάσιος.

«Φέτος, πήγαμε μάλλον δύο επίπεδα παραπάνω και όχι μόνο ένα» τονίζει ο Γ. Καρανάσιος και συνεχίζει: «Έχουμε συνεργασία με την... Ναυαρχίδα μας, το Maria Antoaneta Residence 4*, το οποίο με χωρητικότητα 165 δωματίων δίνει άλλη ώθηση στο να εξυπηρετήσουμε μεγάλο αριθμό κρατήσεων ακόμη και την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Aspen Apart Hotel ακριβώς απέναντι από τα lift του χιονοδρομικού, ένα πολύ καλής ποιότητας τριάστερο ξενοδοχείο, το Dream Hotel, αλλά και τη δοκιμασμένη και οικονομική λύση του Bojur & Bojurland Complex, γαι αυτούς που θέλουν να ζήσουν έστω ένα τριήμερο στο Bansko, με ποσά που δεν ξεπερνούν τα 60€/άτομο».

Σύμφωνα με τον Γ. Καρανάσιο, η κίνηση που περιμένουν στη 18-24 TRAVEL να τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις κρατήσεις, είναι «η αποκλειστική συνεργασία με το τετράστερο Perun Lodge, ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερη ζήτηση στο ελληνικό κοινό και πρώτο στην προτίμηση μεταξύ των Ελλήνων τουριστικών πρακτόρων. Προσθέτοντας και το δημοφιλές Bansko Spa & Holidays, αλλά και δυο μικρότερες μονάδες όπως το Hotel Rodina και το Pirina Club, τα οποία πέρα από την αποκλειστική συνεργασία για την ελληνική αγορά, έχουμε και την πλήρη εκμετάλλευση του συνόλου των δωματίων, δημιουργούμε ήδη από πολύ νωρίς μια αρκετά μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων για όλα τα επίπεδα επισκεπτών».

Σε πολλούς ίσως να φανεί παράξενο το πως θα γεμίσουν όλα αυτά τα ξενοδοχεία, άλλα και ακόμη περισσότερα όπου οι συνεργασίες δεν είναι τόσο «δεμένες». Ο όγκος των επισκεπτών τη χειμερινή περίοδο είναι πραγματικά μεγάλος. Από την πλευρά του, το 18-24.gr προγραμματίζει καθημερινές αναχωρήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Σέρρες, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, για την περίοδο 13 Δεκέμβρη μέχρι 7 Γενάρη, ενώ συγκεκριμένες αναχωρήσεις θα υπάρξουν και για την αγορά της Δυτικής Ελλάδας, με αφετηρίες την Πάτρα, τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Άρτα, την Πρέβεζα, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη, τα Γρεβενά και τη Βέροια.

«Το Bansko είναι ένας κλασικός προορισμός πλέον. Η οικονομικότερη λύση για μικρές χειμερινές αποδράσεις, αλλά και οικογενειακές διακοπές την περίοδο των γιορτών. Δεν είναι τυχαίο πως φέτος φιλοδοξούμε να ξεπεράσουμε τις 10.000 πελατών που θα το επιλέξουν ως προορισμό, και αν κρίνουμε από το γεγονός πως μέχρι 31 Ιουλίου είχαμε ήδη 120 κρατήσεις, ο στόχος είναι εφικτός» μας αναλύει ο Γ. Καρανάσιος.

Και αν σας φαίνεται νωρίς να προγραμματίσετε χειμερινές διακοπές, απλά θυμηθείτε: όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα.