Προορισμοί
14-09-2018

Οι Έλληνες ψηφίζουν Ευρώπη! Ραγδαία άνοδος των ταξιδιών με προορισμό τις ευρωπαϊκές χώρες

Όλο και περισσότεροι είναι οι Έλληνες που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια να ταξιδεύουν όλο και πιο συχνά στην Ευρώπη. Ο λόγος; Τα ταξίδια στους ευρωπαϊκούς προορισμούς έχουν γίνει πολύ πιο προσιτά από το να ταξιδεύεις μέσα στη χώρα.

Όλο και περισσότεροι είναι οι Έλληνες που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια να ταξιδεύουν όλο και πιο συχνά στην Ευρώπη. Ο λόγος; Τα ταξίδια στους ευρωπαϊκούς προορισμούς έχουν γίνει πολύ πιο προσιτά από το να ταξιδεύεις μέσα στη χώρα.

Όλο το χρόνο ιδιαίτερα όμως τους χειμερινούς μήνες έχει παρατηρηθεί μεγάλη άνοδος στα ταξίδια με προορισμό την Ευρώπη. Σύμφωνα το www.18-24.gr  τη μοναδική  πλατφόρμα κρατήσεων που προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, τις τελευταίες χρονιές παρατηρείται αύξηση που αγγίζει το 100% στα πακέτα του εξωτερικού. Γεγονός είναι ότι σ’ αυτό έχουν βοηθήσει οι low cost αεροπορικές εταιρείες αλλά και οι τιμές των ξενοδοχείων που είναι πολύ πιο οικονομικές σε σχέση με τη διαμονή σε πολλά καταλύματα στη χώρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί να είναι έχουν γίνει πλέον δημοφιλής και να είναι πρώτοι στη λίστα επιλογής όσων επιθυμούν να κάνουν μια εξόρμηση στο εξωτερικό.

Μια περιήγηση μέσα στην πλατφόρμα κρατήσεων του www.18-24.gr ήταν αρκετή για να μας πείσει. Όταν πλέον μπορείς να ταξιδέψεις στη Ρώμη τη Βουδαπέστη ή την ανερχόμενη Βαρσοβία με  ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που κοστίζουν λιγότερο από 150 ευρώ, ή στην Πραγα και τη Βιέννη με λιγότερα απο 200€, σίγουρα θα το προτιμήσεις από το να περάσεις άλλο ένα Σαββατοκύριακο στην πόλη. 

Οι προορισμοί είναι πολλοί το ίδιο και οι επιλογές για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σου και φυσικά στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις.


«Η αύξηση των ολιγοήμερων διακοπών σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, είναι κάτι ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορούμε όμως να πούμε πως ειδικά το 2018 η ζήτηση έχει εκτοξευτεί! Κι αν τα προηγούμενα χρόνια οι καλύτερες περίοδοι για να ταξιδέψει κανείς ήταν το διάστημα Οκτωβρίου-Απριλίου, φέτος είδαμε εντυπωσιακή αύξηση ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό μας προϊδεάζει στο τι θα ακολουθήσει.  Η περίοδος των υψηλών κρατήσεων είναι το φθινόπωρο, πράγμα που σημαίνει πως απο δω κι εμπρός θα δούμε πραγματικά μια μεγάλη στροφή σε αυτό τον τύπο ολιγοήμερων διακοπών. Από την πλευρά μας βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας. Νέες υπηρεσίες προστίθενται στην πλατφόρμα, περισσότερα ξενοδοχεία και το σημαντικότερο: Νεοι προορισμοί. Ισως στο τέλος της χρονιάς μιλάμε για αύξηση που να ξεπερνα το 150%», αναφέρει ο CEO  του www.18-24.gr, Γιώργος Καρανάσιος.

Αν πάντως είναι στις σκέψεις σας ένα τέτοιο ταξίδι, καντε γρήγορα. Μείτε στο www.18-24.gr γιατί  Όσο Νωρίτερα Τόσο Φτηνότερα!