Προορισμοί
28-09-2018

Καθημερινές αναχωρήσεις για Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Κωνσταντινούπολη στις γιορτές από το www.18-24.gr

Μετά από μια άκρως πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν το www.18-24.gr έχει ήδη βάλει πλώρη για τους προορισμούς που θα σας ταξιδεύει το χειμώνα.

Μετά από μια άκρως πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν το www.18-24.gr έχει ήδη βάλει πλώρη για τους προορισμούς που θα σας ταξιδεύει το χειμώνα.
Η συνταγή έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με το Μπάνσκο και πέτυχε από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό και  τώρα το μοναδικό on line travel agency που σας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών προχωράει ανοίγοντας ακόμα περισσότερους δρόμους για οδικές εκδρομές. Από 21/12/18 μέχρι 7/01/19 διοργανώνει καθημερινές αναχωρήσεις για το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και την Κωνσταντινούπολη. Τα διαθέσιμα πακέτα περιλαμβάνουν 2 ως 5 διανυκτερεύσεις και οι τιμές που θα βρείτε στο site της εταιρείας είναι τόσο δελεαστικές που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε να έχει γίνει κάποιο λάθος!

«Το πείραμα ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια με το Μπάνσκο και πέτυχε. Είναι κάτι που αποδίδει αν σκεφτείτε ότι ότι ο αριθμός αύξησης πελατών αγγίζει το 30%. Επομένως ήταν για μας αναγκαίο να ανοίξουμε δρόμους και για άλλους προορισμούς για να δώσουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας» δηλώνει ο CEO του 18-24 TRAVEL Γιώργος Καρανάσιος.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι παρά τις οικονομικές τιμές των low cost  αεροπορικών εταιρειών, οι οδικές εκδρομές τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει και πάλι να βρίσκονται πρώτες στη λίστα επιλογής του ταξιδιωτικού κοινού. Καθημερινές αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται το Δεκέμβριο μέχρι και τα Φώτα, τόσο από Αθήνα όσο και από Θεσσαλονίκη έτσι όλοι όσοι θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα θα μπορούν να ταξιδέψουν με τις πιο χαμηλές τιμές. Τα πακέτα για το Βελιγράδι ξεκινούν από 91 ευρώ για Θεσσαλονίκη και από  113 ευρώ για Αθήνα, για το Βουκουρέστι 101 ευρώ και 123 ευρώ και για την Κωνσταντινούπολη από 99 ευρώ και 121 ευρώ αντίστοιχα.

Βελιγράδι

Στη Λευκή πόλη των Βαλκανίων, όπως αποκαλούν το Βελιγράδι θα συναντήσετε άπειρα χρώματα, αμέτρητα πάρκα και ξέφρενους ρυθμούς όπου κι αν βρεθείτε. Η πόλη με τα πανέμορφα κτίρια αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί προσφέρει τα πάντα σε πολύ οικονομικές τιμές. Αρκεί μόνο μια φορά στο Βελιγράδι για να επιβεβαιώσετε γιατί όταν όποιος το επισκέπτεται θέλει κάθε χρόνο να επιστρέφει εκεί. 

Βουκουρέστι


Ή αλλιώς το μικρό «Παρίσι των Βαλκανίων». Η ιστορία του και τα μουσεία του θα σας συναρπάσουν. Το Βουκουρέστι αποτελεί τον ιδανικό οικονομικό προορισμό αφού συνδυάζει καλό φαγητό, εξαιρετικές επιλογές διαμονής και ξέφρενη διασκέδαση σε τιμές που δε φαντάζεστε!
Κωνσταντινούπολη


Δε γίνεται να μην επισκεφτείτε την Κωνσταντινούπολη μια φορά στη ζωή σας. Δε γίνεται να μη την ερωτευτείτε! Η Πόλη με την τεράστια ιστορία και τα αμέτρητα παζάρια θα σας ταξιδέψει στους ρυθμούς της και θα σας ξυπνήσει μνήμες από άλλη εποχή. 
Τον Δεκέμβριο, τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου το www.18-24.gr έχει ετοιμάσει για όλους τις πιο γιορτινές και οικονομικές ευκαιρίες απόδρασης στους τρεις top προορισμούς του χειμώνα, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και την Κωνσταντινούπολη.