Προορισμοί
15-11-2018

Ειδικές προσφορές για Νέα Υόρκη και άλλους 10 προορισμούς από την Emirates

Ειδικές Προσφορές Οικονομικής Θέσης για αποδράσεις τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 30 Ιουνίου 2019 ανακοινώνει η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική παγκοσμίως.

Εκείνοι που επιθυμούν να εκπληρώσουν το όνειρο μίας Νοτιοαφρικανικής περιπέτειας, να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία της Άπω Ανατολής, να περιηγηθούν σε νησιά κάτω από τον τροπικό ήλιο ή να επισκεφθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να επωφεληθούν από τις Ειδικές Προσφορές, κάνοντας έγκαιρη κράτηση από τις 15 έως τις 22Νοεμβρίου 2018. 

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι μπορούν να απολαύσουν ειδικά προνόμια από την πρόσφατη συνεργασία της Emirates με το Dubai Parks and Resorts, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της περιοχής. 

Για να ταξιδέψετε το 2019, απολαύστε τις παρακάτω ειδικές προσφορές: 


Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι επιβάτες όλων των θέσεων που ταξιδεύουν με την Emirates, απολαμβάνουν πάνω από 3,500 κανάλια και ταινίες ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών ταινιών&μουσικής, μέσω του ice,  του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της Emirates. Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν μία ποικιλία εκλεκτών κρασιών και τοπικών γεύσεων ενώ ακόμα και οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους αποσκευές έως και 35 κιλά.