Προορισμοί
09-09-2019

Καλοκαίρι τέλος, καιρός για Μπάνσκο

Στο www.18-24.gr μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το χειμερινό προορισμό.

«Ο χειμώνας θέλει Μπάνσκο», είναι μια φράση που ακούς όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια αφού το μεγαλύτερο χειμερινό κέντρο των Βαλκανίων έχει γίνει ο πιο must χειμερινός προορισμός. Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διαμονής, καλό φαγητό, πολυτέλεια και διασκέδαση κάνουν το Μπάνσκο να έρχεται πρώτο στη λίστα όσων επιλέγουν χειμερινές αποδράσεις.

Και φυσικά όταν σκεφτόμαστε Μπάνσκο το μυαλό μας πάει αμέσως στο www.18-24.gr, γιατί η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων με μεγάλη παράδοση στις οδικές εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τον βασικό πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στην περιοχή. Κάθε χρόνο προσφέρει στους πελάτες του ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το Μπάνσκο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον, ξεκινώντας από 10 διαφορετικές πόλεις-αφετηρίες κάνει ακόμη πιο εύκολη την μετακίνηση όσων επιλέξουν να επισκεφτούν το χειμερινό θέρετρο. 

Και οι οδικές εκδρομές για το οnline travel agency ξεκινούν και φέτος από νωρίς. Γιατί το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μια πρώτη επίσκεψη στο Μπάνσκο, ειδικά όταν το www.18-24.gr παρέχει τριήμερο ολοκληρωμένο πακέτο εκδρομής από 49 ευρώ τότε ξέρεις που θα σε βρει η φετινή εθνική επέτειος. 

Φυσικά στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων θα βρείτε μοναδικες ευκαιρίες απόδρασης και για το χειμώνα γιατί από τις 12 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι καθημερινές αναχωρήσεις και μπορείτε να επιλέξετε ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για το Μπάνσκο μόνο από 53 ευρώ. 

Και οι παροχές δεν σταματούν εδώ γιατί το 18-24 Travel παρέχει στους πελάτες του μια σειρά από δραστηριότητες που κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό το ταξίδι τους. Έτσι λοιπόν μπορείτε να συνδυάσετε την παραμονή σας στο Μπάνσκο με μια εκδρομή στο Razlog και στο Dobrinishte, μια βόλτα στα ιαματικά λουτρα, αλλά και με μια επίσκεψη στο κέντρο ιππασίας και βόλτες με ATV. 

Το on line travel agency, έχει εξασφαλίσει στους πελάτες του αποκλειστικά προνόμια και στη νυχτερινή διασκέδαση, γι’ αυτό και τους παρέχεται δωρεάν είσοδο αλλά και ειδικές τιμές στο καλύτερο club της περιοχής. Και αυτός ο χειμώνας θέλει Μπάνσκο.

Μπείτε τώρα στο www.18-24.gr και κάντε την κράτηση σας.