Προορισμοί
18-09-2019

Επόμενη απόδραση 28η Οκτωβρίου

Κάντε τώρα την κράτηση σας γι’ αυτή την 28η Οκτωβρίου γιατί οσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα.

Αυτή την 28η Οκτωβρίου λέμε Ναι στις πρώτες οδικές εκδρομές του χειμώνα. Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να τελείωσαν, αλλά οι χειμερινές αποδράσεις τώρα ξεκινούν. 

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση και το www.18-24.gr, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κρατήσεων έχει ετοιμάσει οδικές εκδρομές για όλους, στους πιο must προορισμούς. 

Με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων να αυξάνονται συνεχώς οι οδικές εκδρομές αποκτούν όλο και μεγαλύτερο κοινό τα τελευταία χρόνια ,μιας και αποτελούν εύκολη και οικονομική επιλογή. Το Μπάνσκο, το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι και η Κωνσταντινούπολη βρίσκονται πρώτα στη λίστα των προορισμών για οδικές εκδρομές. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το on line travel agency έχει ετοιμάσει τριήμερες και τετραήμερες ευκαιρίες απόδρασης για την 28η Οκτωβρίου στους παραπάνω προορισμούς στις πιο προσιτές τιμές. Φυσικά, τα ολοκληρωμένα πακέτα περιλαμβάνουν τα μεταφορικά αλλά και τη διαμονή. Με αφετηρίες περισσότερες από 10 πόλεις το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαλέξετε προορισμό και να ετοιμάσετε βαλίτσα. 

Στην on line πλατφόρμα κρατήσεων έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα τριήμερο στο Μπάνσκο από 49 ευρώ, στο Βελιγράδι από 96 ευρώ, στην Κωνσταντινούπολη από 112 ευρώ και στο Βουκουρέστι από 124 ευρώ. 

Κάντε τώρα την κράτηση σας γι’ αυτή την 28η Οκτωβρίου γιατί οσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα.